با وجود هشدار وزارت بهداشت؛

ویدیو و تصویر؛ اصرار مردم عربستان بر بوسیدن شترها!

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
21:54
سازمان بهداشت جهانی در پی انتشار ویروس کرونا خواستار دوری از حیوانات به ویژه شتر و "نبوسیدن" آن توسط مردم عربستان شده، اما عربستانی‌ها با این موضوع مخالفند.

مسؤولان بهداشتی عربستان هم به مردم این کشور در زمینه نزدیک شدن به حیوانات و ارتباط آن با ابتلا به ویروس کرونا هشدار دادند، اما مساله آن است که مردم عربستان نه فقط به شترها نزدیک می شوند، بلکه آن را بوسیده و فیلمش را در پایگاههای اجتماعی منتشر می کنند. 

نهادهای بهداشتی عربستان در روزهای اخیر از مردم خواستند در نزدیکی شتر از ماسک استفاده نموده و از خوردن گوشت نپخته شتر و نوشیدن شیر آن خودداری ورزند. همچنین از مردم خواسته شده از حیوانات بیمار دوری کنند.

به رغم هشدارهای مزبور، شهروندان عربستان به این نصایح گوش فرا نداده و حتی یکی از حامیان حیوانات در عربستان، با ارسال نامه به وزیر بهداشت این کشور از وی خواسته که یا شترها را به عنوان عامل انتقال ویروس کرونا معرفی نکند و یا این که ادله کافی برای اثبات انتشار ویروس مزبور توسط شتر ارائه دهد(!)

اولین مورد ابتلا به این بیماری در عربستان دو سال قبل و اولین مورد در آمریکا اوایل ماه جاری میلادی بود.

ویروس کرونا باعث ایجاد مشکل در دستگاه تنفسی و جهاز هاضمه می شود و مانند سارس دستگاه تنفس را از کار می اندازد.

مسؤولان بهداشتی عربستان همچنان در جست و جوی منبع آلودگی و راههای انتقال آن هستند، اما گفته می شود سرایت آن از انسان به انسان محدود بوده و برخی موارد ابتلا به خاطر تماس با حیوانات به ویژه شتر بوده است.

تا کنون تنها در عربستان حدود 500 نفر به کرونا مبتلا شده  و 152 نفر هم بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است