تغییرات گسترده در عربستان پس از برکناری بندر

چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
22:39
تغییرات گسترده در عربستان پس از برکناری بندر یک ماه پس از برکناری شاهزاده بندر بن سلطان، رییس سازمان اطلاعات عربستان و گرفتن پرونده سوریه از وی، انتصاب‌های جدید و متعددی در این کشور صورت می‌گیرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، عبدالله بن عبدالعزیز، حاکم عربستان در تازه ترین اقدام خود در این خصوص، با برکناری سلمان بن سلطان از معاونت وزیر دفاع، خالد بن بندر را به عنوان جانشین وی منصوب کرد.

خالد بن بندر پیش از این فرماندار منطقه ریاض بود.

شاه عربستان اوت 2013، شاهزاده فهد بن عبدالله بن محمد بن عبدالرحمن را از پست معاون وزیر دفاع برکنار و به جای وی سلمان را منصوب کرده بود.

همچنین شاهزاده ترکی بن عبدالله فرزند پادشاه به جای خالد به عنوان امیر منطقه ریاض منصوب شد.

حاکم عربستان همچنین سپهبد عبدالرحمن بن صالح البنیان را به جای سپهبد حسین القبیل -که بازنشسته شد- به عنوان رییس جدید ستاد مشترک ارتش، فیاض الرویلی را به عنوان معاون وی و سپهبد محمد الشعلان را به عنوان فرمانده نیروی هوایی منصوب کرد.

سپهبد دخیل الله الوقدانی فرمانده نیروی دریایی نیز بازنشسته و به جای وی سپهبد عبدالله السلطان منصوب شد.

0% ...

آخرین اخبار

جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم


دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است