وضعیت اسفبار کارگران کوی دانشگاه آمریکایی امارات

سه شنبه 30 ارديبهشت 1393
22:30
وضعیت اسفبار کارگران کوی دانشگاه آمریکایی امارات روزنامه گاردین با انتشار گزارشی، از وضع وحشتناک کارگرانی که در ساخت کوی دانشگاه نیویورک در امارات متحده عربی مشغول کارند، پرده برداشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه انگلیسی گاردین با استناد به مصاحبه هایی که نیویورک تایمز با ده ها تن از کارگران انجام داده است، نوشت: هر 15 کارگر، در یک اتاق زندگی می کنند و آن ها را مجبور می کنند، برای ساعت های طولانی کار کنند. از آن گذشته، کارفرما گذرنامه های کارگران را نزد خود نگه می دارند و به این وسیله، هرگونه رفت و آمد و سفر آن ها را محدود می کنند.

سخنگوی دانشگاه نیویورک تاکید کرد که این دانشگاه، با شرکای خود در ابوظبی و شرکت کارفرما تماس خواهد گرفت و درباره این گزارش تحقیق خواهد کرد.

کارگران خارجی در کشورهای عربی همچون قطر، امارات و عربستان معمولا در شرایط رقت باری به سر می برند و رفتار کارفرمایان و مقامات کشورهای عربی با کارگران خارجی مورد انتقاد شدید بین المللی قرار دارد. 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد