جنبلاط برای محاكمه به سوریه احضار شد

جمعه 2 خرداد 1393
21:52
جنبلاط برای محاكمه به سوریه احضار شد دادگاهی در سوریه ولید جنبلاط نماینده پارلمان لبنان و یک روزنامه نگار به نام فارس خشان را برای محاکمه به اتهام ضربه زدن به جایگاه کشور سوریه احضار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اشرف ریفی" وزیر دادگستری لبنان اعلام کرد: این وزارتخانه دو احضاریه از دادگاه کیفری شهر لاذیقه سوریه علیه ولید جنبلاط و فارس خشان دریافت کرده است، که این دو نفر باید براساس این احضاریه ها در جلسه روز یکم ژوئن آینده دادکاه لاذقیه حضور پیدا کنند.
ریفی در سخنان مطبوعاتی خود افزود: وزارت خارجه لبنان نامه حاوی دو احضاریه را از سفارت سوریه در لبنان دریافت و به نوبه خود آن را به وزارت دادگستری این کشور ارجاع داده است.
وی از صدور این دو احضاریه ابراز تعجب کرد؛ بویژه که عفو عمومی نظام سوریه در سال 2013 میلادی شامل حال افراد چنین متهمانی بود.
وزیر دادگستری لبنان گفت که وی برای پاسخ به این دو احضاریه نامه نگاری خواهد کرد.
این دو احضاریه جنبلاط و خشان را به ضربه زدن به جایگاه کشور سوریه متهم کرده است. این اتهام درپی گفتگوی مطبوعاتی ولید جنبلاط در سال 2006 میلادی با یک روزنامه نگار روزنامه المستقبل لبنان مطرح شد.

0% ...

آخرین اخبار

کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان


پزشکیان: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی در آسیا نشانِ روحیه شکست‌ناپذیر جوانان ایران است


واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان