ادعای تروریست های النصره درباره کمبود تسلیحات

يکشنبه 4 خرداد 1393
19:43
ادعای تروریست های النصره درباره کمبود تسلیحات العالم - گروهک تروریستی النصره اعلام کرده که برای ادامه جنگ در سوریه با کمبود سلاح مواجه شده، این در حالی است که کشورهای غربی - عربی طی 3 سال گذشته انواع جنگ افرارها را برای هدف قرار دادن مردم و ارتش سوریه در اختیار این گروهک تروریستی قرار داده اند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گروهک تروریستی النصره اعلام کرده که به منظور رفع نیازهای تسلیحاتی خود مرکزی را برای ساخت سلاح احداث کرده است.
این گروهک تروریستی در بیانیه ای در توییتر با ادعای کمبود تسلیحات در جنگ سوریه افزوده است: مرکز "بأس" با هدف ساخت تسلیحات برای اعضای جبهه النصره که با کمبود اسلحه مواجه هستند، احداث شده است. 
این گروهک اعلام کرده که مرکز بأس اولین گام برای ساخت تسلیحات لازم به دست باصطلاح مجاهدین (تروریستها) است.
گروهک تروریستی النصره با اذعان به اینکه اعضایش از تخصص لازم برای ساخت تسلیحات برخوردار نیستند، از همه تروریست هایی که تخصصی در ساخت مواد منفجره و اسلحه دارند درخواست کرده که در مرکز بأس مشغول به فعالیت شوند.
کارشناسان معتقدند که گروهک تروریستی النصره و دیگر گروه های سلفی - تکفیری وابسته به سرویس های اطلاعاتی غرب، رژیم اشغالگر قدس و برخی از کشورهای منطقه خاورمیانه هستند که برای تأمین منافع و اهداف اربابان خود تلاش می کند. 

"احمد جربا" رئیس گروه موسوم به ائتلاف مخالفان سوریه اخیرا اعلام کرده است که سلاح های غربی به زودی به سوریه سرازیر می شود.

جربا هفته گذشته در مصاحبه با به روزنامه "الشرق الاوسط" چاپ لندن گفته بود: غرب به مخالفان مسلح وعده داده است که کمک های تسلیحاتی طی هفته های آتی ارسال می شود.

وی تاکید کرده که سفرش به آمریکا، انگلیس و فرانسه و دیدار با مقامات این کشورها نتایج خوبی به دنبال داشته است و وضعیت در حال تغییر است؛ و غربی ها متوجه شده اند که هنگام آن رسیده که مخالفان را به سلاح هایی که نیاز دارند، مجهز کنند.
 

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت