خشن‌ترین تروریستها در سوریه از کجا آمده‌اند

دوشنبه 5 خرداد 1393
07:59
خشن‌ترین تروریستها در سوریه از کجا آمده‌اند یک روزنامه انگلیسی در گزارشی به موضوع تابعیت تروریست‌هایی پرداخت که از کشورهای دیگر به سوریه رفته اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "ایندیپندنت" روز دوشنبه در صفحه اول خود نوشت: بدترین و خشن ترین عناصر مسلح عضو گروه‌های اسلامگرا در سوریه، تابعیت انگلیسی دارند.
این روزنامه انگلیسی به نقل از یکی از فرماندهان گروه‌های مسلح در سوریه نوشت، اکثر اعضای گروه‌های تروریستی انگلیسی هستند، که خشن ترین افراد نیز به شمار می آیند؛ و در حال جدا کردن سرها و به صلیب کشیدن افراد هستند.
ایندیپندنت خاطرنشان کرد، "عبدالله البشیر" از فرماندهان مخالفان مسلح در سوریه با درخواست از انگلیس برای کمک به کسانی که آنها را "مخالفان میانه رو" نامید، به این کشور در خصوص خطر بازگشت این افراطی‌ها و ادامه فعالیتهایشان هشدار داد.
البشیر اظهار داشت: 60 درصد از جنگجویان خارجی در سوریه وابسته به "دولت اسلامی در عراق و شام" (داعش) هستند که گروهی بسیار خشونت طلب است و سعی می کند در عراق و سوریه خلافت ایجاد کند.
وی خاطرنشان کرد که بیشتر این خارجی‌ها تبعه انگلیس هستند و بعضی از آنها نیز از فرانسه، آلمان، بلژیک و بعضی از کشورهای خارومیانه و آفریقا و کشورهای عربی منطقه (خلیج فارس) به سوریه آمده‌اند.
ایندیپندنت می افزاید، این اعتقاد وجود دارد که 500 انگلیسی برای جنگ به سوریه سفر کرده‌اند، که 10 تن از آنان نیز از پای در آمده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران