دختر ژاپنی عضو النصره، از داعش نمی‌ترسد + عکس

چهارشنبه 7 خرداد 1393
18:12
دختر ژاپنی عضو النصره، از داعش نمی‌ترسد + عکس دختر 24 ساله ژاپنی که برای حضور در کنار تروریست های النصره و "ارتش آزاد" خود را به سوریه رسانده، از جنگجویان داعش نمی ترسد و نگران اسیر شدن به دست آنان نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، "میو سوزوکی"، یک دختر ژاپنی است که چه بسا برای کسب مدال شجاعت در کشورش، یا برای برنده شدن در مسابقه عکاسی ماجراجویانه، راه "گردشگری جنگی" را در پیش گرفته و خود را به خاک سوریه رسانده، اما اکنون کارش به جایی رسیده که درباره استراتژی های داعش و النصره نظریه پردازی می کند و آرزوی رفع کدورت و برقراری صلح بین تروریست ها را دارد!

پس از حضور تروریست ها و "توریست"های جنگجو در سوریه که از ده ها ملیت در سوریه گرد هم آمده اند، کم کم پای ژاپنی ها نیز به سوریه باز شده، کشوری که مردم آن هیچ دین و آیینی – چه اصیل و چه تحریف شده- را باور ندارند که بخواهد آنها را به "جهاد" تشویق کند؛ پس ژاپنی ها در سوریه چه می خواهند؟

میو که نام عربی "لیلا" را برای خود برگزیده، در باره سفر خود از ژاپن تا سوریه می گوید: در ژاپن، مردم نمی توانند حجم مصیبت ها و مشکلات مردم سوریه را درک کنند. اغلب ژاپنی ها گمان می کنند که جنگجویان ارتش آزاد، وحشی و درنده هستند و شکل های عجیب و ترسناک دارند!

روزنامه سعودی الحیاة که با این دختر ژاپنی گفتگو کرده به نقل از وی می نویسد: بر خلاف بسیاری از خارجی هایی که به سوریه آمده اند، من از جنگجویان خارجی نمی ترسم و نگران اسیر شدن به دست آنها نیستم، چون اشتباهات فردی بعضی از آنها را نمی توان به پای همه نوشت. داعشی ها این اندازه هم "بد" نیستند و نمی توان نقش آنها در جنگ با دولت سوریه را نادیده گرفت(!)

به نوشته الحیاة، سوزوکی همچنین معتقد است که "داعش" هم در مبارزه با دولت سوریه نقش مهمی دارد، اما آنها پس از سیطره بر مناطق شرقی سوریه، از روند "انقلاب" عدول کردند و با ارتش آزاد درگیر شدند و دستورات الظواهری را که به آنها فرمان بازگشت به عراق را داده بود، نادیده گرفتند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور: اولویت اصلی اداره کشور ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر است


خروج ۲ میلیون زائر اربعین از مرزها در امنیت کامل/ تردد ۹۸ درصد زائران از مرزهای زمینی


واکنش گسترده عراقی‌ها و محکومیت تجاوز آمریکایی-سعودی علیه نیروهای حشد شعبی


رئیس پارلمان عراق: تجاوز به نیروهای امنیتی، نقض حاکمیت عراق است


انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد


تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو