گروه داعش 15 زن و کودک را در سوریه اعدام کرد

جمعه 9 خرداد 1393
08:47
گروه داعش 15 زن و کودک را در سوریه اعدام کرد گروه مسلح موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) 15 نفر را که اکثرا زن و کودک بودند، در استان حسکه در شمال شرقی سوریه اعدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه مخالفان خارج نشین سوریه موسوم به "دیده بان سوریه" اعلام کرد: 15 نفر شامل هفت کودک، یک جوان، سه زن و چهار مردم در روستای التلیلیه در ریف غربی شهر راس العین در استان حسکه به ضرب گلوله اعدام شدند.

این گروه افزود: عناصر داعش این 15 نفر را بعد از یورش به روستای التلیلیه اعدام کردند و علت اینکار آنها روشن نیست.

گروههای مختلف مسلح بویژه داعش و جبهه تروریستی النصره در سوریه از چند ماه اخیر به شدت با یکدیگر درگیر هستند که این درگیری برای کسب غنایم و بدست آوردن مناطق نفوذ در سوریه است و در جریان آن تاکنون صدها فرد مسلح به همراه شماری غیرنظامی کشته یا زخمی شده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت ظرفیت‌ پتروشیمی‌ها به چرخه تولید و ثبات در بازار


زرداری: توافق تهران-واشنگتن گامی مهم در مسیر تقویت چندجانبه‌گرایی است


اسپانیا و نیوزیلند از توافق میان ایران-آمریکا استقبال کردند


اندونزی؛ «روز بدون خودرو» با عطر پرچم ایران و گرامیداشت کودکان میناب


صعود قیمت طلای جهانی با اعلام تفاهم‌نامه ایران و آمریکا


شکست سناریوی تل‌آویو؛ ایران با تثبیت شروط خود آتش‌بس منطقه‌ای را رقم زد


صعود فولاد مبارکه در رتبه‌بندی جهانی


آخرین گروه حجاج ایرانی از جده بازگشتند


درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است