شیخ عیسی قاسم : بحرین قبرستان حقوق بشر است

جمعه 9 خرداد 1393
17:36
شیخ عیسی قاسم : بحرین قبرستان حقوق بشر است روحانی برجسته بحرینی با انتقاد از انتخاب این کشور به عنوان مقر دادگاه عربی حقوق بشر، تأکید کرد که بحرین در سایه حکومت آل خلیفه، قبرستان حقوق بشر است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "صوت المنامه" آیت الله "شیخ عسیی قاسم" در خطبه نماز جمعه منطقه الدراز گفت: ما به کشورمان بسیار علاقه مندیم و آرزوی پیشرفتش را داریم ولی زمانی که رژیم حاکم آل خلیفه حقوق مردم را نقض می کند، دستگاه قضایی احکام ظالمانه برای بازداشت شدگان صادر می کند و مزدوران رژیم پیران و جوانان را می کُشند؛ انتخاب بحرین به عنوان مقر دادگاه عربی حقوق بشر اقدامی غیرانسانی است و سرپوشی بر جرایم وجنایات رژیم محسوب می شود.
وی افزود: آیا انتخاب بحرین به عنوان مقر دادگاه عربی حقوق بشر سرپوشی بر جرایم و جنایات رژیم نیست؟ آیا رژیم بحرین که قبرستان حقوق بشر است ، می تواند پرچمدار عدالت و حقوق بشر باشد ؟
این روحانی برجسته بحرینی، مذاکرات موسوم به مذاکرات توافق ملی را بی فایده و بی ارزش دانست و اعلام کرد: مذاکراتی که برای مصرف رسانه ای، گمراه کردن افکار عمومی و وقت گذرانی باشد، هیچ ارزشی ندارد.
شیخ عیسی قاسم خاطرنشان کرد: مذاکراتی که به مطالبات مردم نپردازد، بیهوده است و نمی تواند مشکلی را از مشکلات بحرین حل کند.
وی افزود: مذاکرات باید جدی و دارای مؤلفه های مذاکرات واقعی و نتیجه بخش و اصلاحات واقعی را درپی داشته باشد و مشکلات بحرین را حل کند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


تقدیر قالیباف از ایستادگی شجاعانهٔ پاپ لئو در برابر جنایت‌های جنگی