اعدام، سزای سرپیچی از بیعت با سرکرده داعش!

شنبه 10 خرداد 1393
20:58
اعدام، سزای سرپیچی از بیعت با سرکرده داعش! العالم - یک منبع آگاه در پلیس استان صلاح الدین عراق اعلام کرد که گروه تروریستی موسوم به "داعش" هشت تن از اعضای گروه "نقشبندی" را که از بیعت با سرکرده داعش خوددرای کرده بودند، اعدام کرد.

 به گزارش روز شنبه پایگاه خبری العالم، درگیری های مسلحانه امروز بین تروریست های گروه های داعش و نقشبندی عراق در مسیر بین شهرستان بیجی و استان الانبار به ربوده شدن هشت تن از عناصر گروهک نقشبندی منجر شد و این هشت تن به علت خودداری از بیعت با "ابوبکر البغدادی" سرکرده گروهک تروریستی داعش، تیرباران شدند.

سومریه نیوز به نقل از این منبع آگاه پلیس استان صلاح الدین اعلام کرد که نیروهای امنیتی اجساد اعدام شدگان را به مرکز پزشکی قانونی منتقل و عملیات جستجو از عاملان این جنایت را آغاز کرده اند.

یک منبع امنیتی آگاه عراقی در تاریخ 2 ماه مه 2014 فاش کرده بود که گروهک "نقشبندی" فتوای جایز بودن قتل سران و عناصر گروهک داعش را صادر و این گروهک را مرتد توصیف کرده بود.

 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران