اسناد جدید رشوه قطر برای میزبانی جام جهانی

يکشنبه 11 خرداد 1393
08:25
اسناد جدید رشوه قطر برای میزبانی جام جهانی اسناد جدیدی از پرداخت رشوه قطری ها برای به دست آوردن میزبانی جام جهانی فوتبال فاش شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه ساندی تایمز انگلیس اعلام کرده است که اسناد جدید بسیاری به دست آورده که نشان می دهد قطر میلیونها دلار رشوه پرداخته است تا در ازای آن به عنوان میزبان جام جهانی فوتبال 2022 معرفی شود.
ساندی تایمز نوشته است در میان این اسناد سخنان و نامه های الکترونیکی درباره رسیدهای بانکی وجود دارد که نشان می دهد این رشوه ها را محمد بن همام عضو سابق کمیته اجرایی فیفا پرداخت کرده است.
شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی نیز با انتشار این خبر خاطرنشان کرد که فشارهای جدید علیه فیفا ممکن است منجر به رأی گیری مجدد درباره میزبانی جام جهانی فوتبال 2022 شود.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا