عناصر بوکوحرام 20 زن را در نیجریه ربودند

سه شنبه 20 خرداد 1393
11:37
عناصر بوکوحرام 20 زن را در نیجریه ربودند افراد مسلح که گفته می شود از اعضای گروه تروریستی بوکوحرام هستند، 20 زن را در مناطق شمال شرقی نیجریه ربودند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "گاردین" چاپ انگلیس گزارش داد: افراد مسلحی که به گفته افراد محلی احتمالا از اعضای گروه تروریستی بوکوحرام هستند، 20 زن را نزدیک شهرک "چیبوک" در شمال شرقی نیجریه ربودند.
اوایل اردیبهشت ماه، تروریست‌های بوکوحرام با حمله به خوابگاه یک مدرسه دخترانه نزدیک همین شهرک، بیش از 300 دختر دانش‌آموز را ربودند.
این اقدام جنایتکارانه در حالی صورت می‌گیرد که مردم شهر "مائیدوگوری" تاکنون جسد بیش از 100 قربانی حملات این گروه تروریستی را دفن کرده‌اند.

نیجریه خواستار کمک دیگر کشورهای غرب آفریقا برای مقابله با گروه تروریستی بوکوحرام شده است.
اعضای بوکوحرام تاکنون چندین نوبت نیز به کشور همسایه یعنی کامرون حمله کرده و تعدادی از شهروندان این کشور را کشته اند. دولت کامرون نیز برای مقابله با این ترورها، واحدهای ارتش را در مرزهای شمالی خود با نیجریه مستقر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست


انهدام موشک کروز آمریکایی در آسمان کهنوج


قالیباف: همکاری ایران و عراق می‌تواند بسیاری از مسائل منطقه را حل کند


صهیونیست‌ها ۴ فلسطینی را در کرانه باختری شهید و ۴ نفر دیگر را زخمی کردند


سپاه: زاغه مهمات پایگاه آمریکا در علی السالم متلاشی شد


آمریکا سفیر مالزی را احضار کرد


موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند