بازداشت حدود 100 عضو حماس و جهاد اسلامی درکرانه باختری

يکشنبه 25 خرداد 1393
12:07
بازداشت حدود 100 عضو حماس و جهاد اسلامی درکرانه باختری ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به ناپدید شدن سه صهیونیست در منطقه کرانه باختری رود اردن حدود یکصد نفر از اعضای جنبش های حماس و جهاد اسلامی فلسطین را در این منطقه بازداشت کردند.

به گزارش روز یکشنبه شبکه خبری العالم، ارتش اشغالگر اسرائیل عملیات گسترده بازداشت شهروندان فلسطینی در کرانه باختری رود اردن را در پی ناپدید شدن سه صهیونیست در شهر الخلیل آغاز کردند که در جریان آن حدود یکصد شهروند فلسطینی بازداشت شدند.

برخی منابع در جنبش حماس گفتند: در بین بازداشت شدگان، تعدادی از وزیران سابق، نمایندگان مجلس قانونگذاری فلسطین و آزادگان به همراه شماری از فرماندهان میدانی هستند.

رژیم اسرائیل همچنین حلقه ای امنیتی در اطراف منطقه الخلیل ایجاد کرده و گذرگاههای منتهی به نوار غزه را بسته است.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پیشتر تشکیلات خودگردان فلسطین را مسئول جان سه صهیونیست ناپدید شده دانست. این تشکیلات اتهامات مسئولان رژیم اسرائیل را بی اساس خوانده است.

0% ...

آخرین اخبار

کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند،رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سخت دریافت می‌کنند/ متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد


بنابر نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها نگاه منفی به نتانیاهو دارند


حملات تروریستی در پاکستان ۱۷ کشته برجای گذاشت


لرزه انفجارهای مهیب در پایتخت اوکراین + فیلم


آمریکا پایان دور جدید تجاوز به ایران را اعلام کرد


مقام سابق سرویس امنیت اوکراین: کی‌یف قادر به تولید موشک پاتریوت نیست


شهادت یک کودک در حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در نوار غزه


آمریکا حملات تجاوزکارانه به ایران را بار دیگر آغاز کرد


سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم