افشای همکاری ترکیه با گروه تروریستی داعش

يکشنبه 25 خرداد 1393
14:38
افشای همکاری ترکیه با گروه تروریستی داعش شهردار شهر کُردنشین ماردین ترکیه گفت: دولت حزب عدالت و توسعه به رهبری رجب طیب اردوغان، اجازه عبور عناصر گروه مسلح موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش) از مرزهای این کشور به خاک سوریه را صادر کرده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سوریه پرس، "احمد ترک" در گفت وگوی مطبوعاتی با استفانو مانسرویسی رییس هیات اتحادیه اروپا که به ترکیه سفر کرده بود، خاطرنشان کرد: عناصر گروه موسوم به داعش به راحتی در مرزهای مشترک سوریه و ترکیه تردد می کنند.

وی گفت: دولت حزب عدالت و توسعه تا چندی پیش عبور عناصر تروریستی داعش به سوریه را تکذیب می کرد اما ساکنان شهر ماردین شاهد حضور عناصر این گروه تروریستی هستند و مدارک و عکس هایی نیز در این زمنیه موجود است.

شهردار شهر کُردنشین ماردین افزود: ما پیش از این نیز نسبت به خطرات این گروه به دولت ترکیه هشدار داده بودیم.

وی با یادآوری حمایت دولت ترکیه از گروه های مسلح تروریستی در سوریه، ادعای حزب اردوغان درباره فرایند صلح در ترکیه را مردود و آن را بیانگر موضع غیر واقعی آنان دانست.

احمد ترک همچنین از مداوای تروریستهای مجروح سوریه در بیمارستانهای دولتی ترکیه خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان