زنان آواره موصل در خطر هستند

پنج‌شنبه 29 خرداد 1393
08:05
زنان آواره موصل در خطر هستند کمیساریای عالی حقوق بشر از دولت عراق خواست بودجه ای را برای کمک فوری به زنان آواره شهر موصل در نظر بگیرد.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، کمیساریای عالی حقوق بشر در بیانیه ای اعلام کرد که با نگرانی بسیار زیاد اوضاع انسانی زنان استان نینوا را به دلیل اقدامات تروریستی در این استان زیر نظر دارد.
بر اساس این بیانیه، اقدامات تروریستی باعث شده است که هزاران زن در مناطق مختلف عراق آواره شوند؛ و این زنان در شرایط بسیار بد و خطرناکی زندگی می کنند و به کمک فوری بهداشتی و انسانی و چادر، غذا، دارو و دیگر کمکهای ویژه نیاز دارند.
این کمیساریا خاطرنشان کرد که با نگرانی بسیار زیاد خبرهایی را درباره چندین مورد تجاوز گروه‌های تروریستی به زنان استان نینوا دریافت کرده است.
این کمیساریا اظهار داشت که در تماس با طرفهای مسؤول و اعضای مجلس نمایندگان از استان نینوا و شهروندان مناطق مختلف، خبرهای متناقضی را در این زمینه دریافت کرده است که برخی آن را تکذیب و برخی هم تأیید کرده‌اند.
در این بیانیه آمده است: کمیساریا از دولت عراق می خواهد که بودجه ای را برای کمک انسانی فوری به زنان آواره اختصاص دهد. همچنین از سازمان ملل متحد نیز می خواهد فورا برای کمک به این زنان وارد عمل شود.

0% ...

آخرین اخبار

گروه‌های مقاومت: حملات اخیر در غزه ادامه جنگ نسل‌کشی است


رسانه آمریکایی: نظریه «مرد دیوانه» ترامپ مقابل ایران جواب نمی‌دهد


اسلام آباد: هیات ایرانی درباره تحولات منطقه‌ای با مقامات عالی‌رتبه پاکستان گفت وگو می‌کند


وزیر خارجه پاکستان: مشتاقانه منتظر دیدارهای پربار با همتای ایرانی خود هستم


بقائی: در سفر عراقچی به پاکستان هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است


قالیباف: خط مقدم ضربه به آمریکا جنگ مالی است


تکذیب خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی


شهادت ۱۵ شهروند لبنانی در حملات صهیونیست‌ها پس از برقراری آتش بس


عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان