جنایت تازه "داعش" در کرکوک عراق + فیلم

جمعه 30 خرداد 1393
10:36
عناصر مسلح موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام (داعش) در جنایتی هولناک شماری از شهروندان عراقی را در استان کرکوک در شمال این کشور کشتند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عناصر گروه تروریستی داعش کشتاری علیه غیرنظامیان در روستای بشیر در استان کرکوک به راه انداختند.

این عناصر همچنین دهها نفر را در یک پایگاه هوایی در استان صلاح الدین کشتند و مراقد پیامبران و مساجد و کلیساها را به مقرهای آموزش و زندانی کردن مخالفان خود تبدیل کردند.

گروه داعش که اکثر اعضای آن را بعثی ها و فدائیان صدام تشکیل می دهد، از بیش از یک هفته پیش تحرکات نظامی گسترده ای در برخی مناطق عراق انجام داده اند که با مقابله ارتش و نیروهای مردمی و عشایر مواجه شده است و این نیروها توانسته اند عناصر داعش را زمین گیر کرده و شمار زیادی از آنها را کشته یا زخمی کنند. شماری از مناطق تحت کنترل گروه داعش نیز از آنها بازپس گرفته شده است.

گروه داعش از تندروترین گروههای تروریستی است که تاکنون جنایات بی شماری در سوریه و نیز عراق مرتکب شده است.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان با عراقچی


پزشکیان: شیخ حمد بن خلیفه آل‌ثانی نقش مؤثری در گسترش روابط ایران و قطر ایفا کرد


ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز است!


نهاد آبراه مدیریت خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز ممکن نیست


مرگ بزرگ ترین حامی آمریکایی ترامپ و نتانیاهو/ مواضع افراطی گراهام علیه ایران


مخالفت ارتش لبنان درباره هماهنگی مستقیم با ارتش رژیم صهیونیستی


وزیرحقوق بشر پاکستان بر لزوم بهره‌برداری از تجربیات ایران در توانمندسازی بانوان تاکیدکرد


اعلام دستورکار سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا


آغاز به‌کار نخستین مجلس سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد؛ نقش‌ها و چالش‌ها


تسلیت وزیر امور خارجه ایران به مناسبت درگذشت پدر امیر قطر