کمک 16 میلیاردی امارات و کویت و عربستان به مصر

جمعه 30 خرداد 1393
12:56
کمک 16 میلیاردی امارات و کویت و عربستان به مصر روزنامه انگلیسی فایننشیال تایمز از کمک 16 میلیارد دلاری کشورهای امارات، کویت و عربستان به مصر خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری العالم، روزنامه فایننشیال تایمز نوشت: امارات کمک های مستقیم خود به مصر را به کمک غیرمستقیم از طریق توسعه بخش خصوصی در این کشور تبدیل کرده است و ابوظبی تلاش می کند که در زمینه ایجاد قویترین پایه های اقتصادی در کشور محوری مصر در جهان عرب کمک کند.

این روزنامه افزود: ابوظبی و ریاض به مصر به عنوان خط مقدم خود می نگرند و تصمیم گرفته اند که ثبات مالی این کشور را حفظ کنند.

فایننشیال تایمز نوشت: امارات با عربستان و کویت متعهد شده اند که دستکم 16 میلیارد دلار به عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری جدید مصر کمک کنند.

درهمین راستا، روزنامه الحیات به نقل از منابع سعودی و مصری نوشت: عبدالله بن عبدالعزیز امروز در فرودگاه قاهره با عبدالفتاح السیسی برای تبریک به وی و بحث درباره مقدمات برگزاری اجلاس "دوستان و برادران مصر" ملاقات خواهد کرد.

ارتش مصر بیش از یکسال پیش محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور را عزل و دولت خود را روی کار آورد و چندی پیش نیز انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که در آن السیسی با درصد مشارکت کم مردمی پیروز انتخابات شد و سوگند ریاست جمهوری یاد کرد.

محمد مرسی وابسته به گروه اخوان المسلمین مصر است که طرفدارانش همچنان درپی برکناری او از قدرت به خیابانها می آیند و خواهان بازگشت او به قدرت هستند و اقدام ارتش را کودتا توصیف می کنند.

در این میان، دولت قطر از گروه اخوان المسلمین مصر حمایت می کند اما کشورهای عربستان و امارات با این گروه مخالف هستند و درپی عزل مرسی، به کمک ارتش و حکومت جدید مصر به ریاست مرسی آمده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت