ماه رمضان و افزایش مصرف ملخ در عربستان!

يکشنبه 8 تير 1393
17:15
ماه رمضان و افزایش مصرف ملخ در عربستان! با وجود هشدارهای وزارت بهداشت عربستان، بسیاری از مردم این کشور با آغاز ماه رمضان به خوردن ملخ روی می‌آورند که بسیاری آن را داروی برخی از بیماریها و غذایی لذیذ می دانند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، منطقه اطراف بازار برزان در شهر حائل عربستان این روزها شاهد استقبال گسترده مردم برای خرید ملخ است که یکی از خوراکی های اساسی ماه رمضان در این کشور محسوب می شود.   

فروشندگان می گویند ملخ های مزبور را در آستانه ماه رمضان از صحرای منطقه حائل صید نموده اند. بهای یک کیسه ملخ در شهر حائل در شمال عربستان 100 تا 150 ریال (27 تا 40 دلار) است.
 
به نوشته روزنامه عربی رأی الیوم، بازار الجرده در مرکز شهر بریده در منطقه القصیم در وسط عربستان از مشهورترین بازارهای ملخ در عربستان است. بریده که منطقه ای صحرایی است، از بزرگترین مناطق کشاورزی و تولید مواد غذایی عربستان محسوب می شود. بهای هر کیسه ملخ در مزایده ویژه شهر بریده به چهارصد ریال (106 دلار) می رسد.

ملخ ابتدا با آب و نمک پخته شده و پس از آن خشک و در سفره سرو می شود. برخی از مردم عربستان بر این باورند که ملخ به خاطر استفاده از برگ و ساقه درختان و گیاهان مختلف زمینی، دارای ارزش غذایی بالایی است.

این در حالی ست که برخی دیگر از مردم و به ویژه وزارت بهداشت عربستان معتقدند که خوردن این حشره برای سلامتی انسان مضر است. این وزارتخانه همواره نسبت به مصرف ملخ به ویژه پس از سمپاشی مناطقی که مورد حمله این حشره قرار می گیرد، هشدار می دهد.

وزارت بهداشت عربستان اخیرا اعتراف کرده که مبارزه با ملخ، به خاطر سختی یافتن مکان ثابت آن دشوار است.      

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران