سانسور تلفات صهیونیستها در موشک باران مقاومت

جمعه 20 تير 1393
10:17
سانسور تلفات صهیونیستها در موشک باران مقاومت العالم - گروه های مقاومت فلسطینی بامداد امروز، با شلیک چندین موشک به شهرک های صهیونیست نشین در حیفا، تل آویو، الخضیره و الکرمل، دو نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را زخمی کردند و یک پایگاه نظامی را در منطقه اشکول، هدف قرار دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه ها، تصاویری از دو نظامی زخمی صهیونیست پخش کردند که به بیمارستان منتقل می شدند.

در این میان، منابع خبری در گزارش های دیگری، از زخمی شدن نظامیان صهیونیست در بئر السبع، به ضرب موشک های مقاومت فلسطین خبر دادند.

برخی از گزارش ها نیز حاکی از کشته شدن یک نظامی صهیونیست در منطقه اسدود است؛ اما اداره نظارت و سانسور رژیم صهیونیستی، به سرعت، رسانه ها را از پخش این خبر، منع کرد.

از سوی دیگر، گروه های مقاومت فلسطینی به حملات خود ضد شهرک های صهیونیست نشین و ساختمان های صنعتی و نظامی رژیم صهیونیستی در مناطق واقع در 100 کیلومتری باریکه غزه ادامه دادند.

بر اساس تصاویر پخش شده از خبرگزاری ها، موشک های فلسطینی، در شهرک های صهیونیست نشین "معالی ادومیم" در شرق قدس، "نتیفوت"، "اشکول" و "عسقلان" اصابت کردند.

در این میان، رژیم صهیونیستی نیز به بروز انفجار شدید در تل آویو بر اثر اصابت موشک های مقاومت اعتراف کرد و شاهدان عینی از شنیده شدن سه صدای انفجار در این شهر خبر دادند.

روزنامه عبری زبان هاآرتس نیز نوشت: ساختمان شهرداری سدیروت، مستقیما هدف اصابت موشک قرار گرفت و خسارت های سنگینی به آن وارد شد و برق بخش هایی از شهر قطع شد و یکی از ساکنان این ساختمان، بر اثر ترس و وحشت شوکه شد.

این منبع تاکید کرد که موشک، از غزه شلیک شده بود و به قطع برق منجر شد.

از سوی دیگر، مردم فلسطین نیز به منظور به پا کردن انتفاضه سوم، مقاومت مردمی را در دستور کار قرار دادند.

در همین راستا، یک راننده فلسطینی، با خودروی خود به شهرک نشینان صهیونیست در نزدیکی پست ایست بازرسی در جنوب نابلس در کرانه باختری حمله کرد و یکی از صهیونیست ها را کشته، یکی دیگر را به شدت زخمی کرد.

منابع امنیتی فلسطینی تاکید کردند که نظامیان صهیونیست، این راننده فلسطینی را بازداشت کردند.

فلسطینی های بیت لحم نیز در شمال این شهر با نظامیان صهیونیست درگیر شدند که این درگیری به زخمی شدن 9 جوان فلسطینی منجر شد. یکی از زخمی ها به ضرب گلوله جنگی، هدف قرار گرفته بود.

ده ها تن از مردم شهر جنین نیز با برگزاری تظاهرات، جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم و با مردم فلسطین در غزه اعلام همبستگی کردند.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی