کیلو: ائتلاف مخالفان سوریه به ته خط رسیده است

جمعه 20 تير 1393
18:34
کیلو: ائتلاف مخالفان سوریه به ته خط رسیده است اختلافات و تنش در گروه مخالفان خارج نشین سوریه موسوم به "ائتلاف مخالفان سوری" به دنبال تعیین "هادی البحره" به ریاست این ائتلاف روز به روز در حال افزایش است.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه خبری سعودی ایلاف در گزارشی نوشت: اختلاف میان سران ائتلاف هم اکنون آشکار شده به گونه ای که "میشل کیلو" از سران ائتلاف مخالفان سوری، احمد الجربا، رییس پیشین ائتلاف را به رساندن دوست و پیرو خود "هادی البحره" به ریاست ائتلاف متهم کرد.

کیلو اذعان کرد که ائتلاف مخالفان خارج نشین به پایان کار خود رسیده و آنچه به اصطلاح "انقلاب سوریه" نامیده می شود، پایان یافته است.

نشست چندی پیش ائتلاف مخالفان سوری برای انتخاب رییس جدید، با کنار رفتن شخصیت های معروف و روی کار آمدن هادی البحره به عنوان رییس جدید و "نصر الحریری" به عنوان دبیرکل همراه شد. به همین دلیل میشل کیلو از احمد الجربا به علت کمک به روی کارآمدن البحره به شدت انتقاد کرد و از مصطفی الصباغ از دیگر سران ائتلاف نیز به علت همراهی با الجربا انتقاد و الجربا و الصباغ را به تشکیل مافیا متهم کرد.

البحره نیز در واکنش به انتقادات کیلو گفت: "کیلو در تصمیم گیری های ائتلاف مخالفان سوری مشارکت داشت و الجربا را در سفرهای خارجی اش همراهی می کرد و اگر معتقد است که انقلاب سوریه پایان یافته است، به خانه اش برود و استراحت کند".

کیلو که عضو ائتلاف مخالفان سوری است و استعفاء نداده، در کنفرانسی خبری گفته بود: الجربا و الصباغ دشمنان خونی همدیگر هستند و قبلاً یکدیگر را به خیانت و مزدوری متهم می کردند ولی هم اکنون با همدستی همدیگر اعضای دیگر ائتلاف را از زمامداری دور کرده اند و الجربا با تهدید و پول و کمکِ " فایز ساره " توانست هادی البحره را به ریاست ائتلاف برساند.

کیلو معتقد است که الجربا دوست و پیرو خود البحره را به ریاست ائتلاف مخالفان سوری رساند تا خودش 6 ماه بعد دوباره ریاست ائتلاف را به دست بگیرد و هدفش از رساندن البحره به ریاست ائتلاف، پنهان کردن شکست های خود در دوران یک سال ریاست ائتلاف است.

کیلو از اقدامات گروههای مسلح علیه نظام سوریه را به زعم خود انقلاب خواند و گفت: "انقلاب سوریه آخرین نفس های خود را می کِشَد".

وی همچنین اعلام کرد که می خواهد با تعدادی از مخالفان سوری خارج نشین ائتلافی را به جای ائتلاف مخالفان سوری تشکیل دهد.

" لؤی المقداد " هماهنگ کننده سیاسی و رسانه ای گروه مسلح ارتش آزاد سوریه نیز در آخرین روز انتخابات ائتلاف مخالفان سوری نامه ای برای این ائتلاف فرستاد و در آن نوشت: عُمْر ائتلاف مخالفان سوری تمام شده است زیرا ائتلاف کارایی خود را از دست داده است و منافع شخصی بر این ائتلاف حاکم شده است و با این وضعیت نمی تواند به فعالیت خود ادامه بدهد.

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است