نگرانی عربستان از تبلیغات القاعده در مساجد

يکشنبه 22 تير 1393
20:28
نگرانی عربستان از تبلیغات القاعده در مساجد یک روزنامه عربستانی به نقل از "منابع مطلع"، مدعی شد که بازجویی از متهمان به تروریسم نشان می دهد عناصر القاعده، با توزیع لوح های فشرده و دیگر اقلام تبلیغی در مساجد عربستان، اقدام به عضوگیری و ترویج افکار خود می کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه سعودی الحیاة در گزارشی نوشت: بازجویی از متهمان به تروریسم نشان داده که القاعده لوح های فشرده (سی دی) تصویری و صوتی را برای ترویج و تبلیغ افکار خود در مساجد عربستان توزیع می کرد.

الحیاة به نقل از "منابع مطلع" می افزاید: متهمان از طریق اینترنت شدیداً تحت تأثیر القاءات سرکردگان القاعده و نظریه پردازان افکار منحرف و گمراه قرار گرفته بودند و سران کشورهای اسلامی و رؤسای دستگاه های امنیتی را کافر می دانستند.

به نوشته الحیاة، متهمی که هم اکنون محاکمه می شود، کتابی را به نام "أزهار الریاض، إنتقاض الاعتراض علی تفجیرات الریاض" در تمجید و تعریف از انفجارهای عربستان تألیف کرده و کتاب "الکواشف الجلیة في کفر الدولة السعودیة" با موضوع تکفیر حاکمان عربستان، تالیف ابو محمد المقدسی را نیز ویرایش کرده است.

این روزنامه مدعی شد: متهم اعتراف کرده است که با استفاده از کامپیوتر و اینترنت برنامه هایی برای برهم زدن امنیت ملی عربستان و تبلیغ افکار منحرف و گمراه تهیه می کرد، افکار تکفیری را در میان جوانان ترویج می کرد و آنان را به شورش علیه حاکم وقت و همچنین پیوستن به گروه های مسلح در مناطق مختلف جهان تحریک می کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم