18 سال زندان برای زنی که می‌خواست اوباما را مسموم کند

پنج‌شنبه 26 تير 1393
10:16
18 سال زندان برای زنی که می‌خواست اوباما را مسموم کند یک زن آمریکایی که برای اوباما و دو مقام آمریکایی دیگر ماده سمی فرستاده بود، به 18 سال زندان محکوم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، یک بازیگر زن آمریکایی که تلاش کرده بود همسرش را در ارسال نامه های زهرآگین برای باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، مایکل بلومبرگ شهردار وقت نیویورک و یک فعال مخالف حمل اسلحه مقصر جلوه دهد، روز چهارشنبه به 18 سال زندان محکوم شد.

مایکل اشنایدر قاضی منطقه ای آمریکا، شانون گس ریچاردسون را به اتهام در اختیار داشتن تسلیحات بیولوژیکی به 216 ماه زندان و همچنین پرداخت جریمه 367 هزار و 222 دلاری محکوم کرد.

پس از آن که در ماه دسامبر علیه ریچاردسون به اتهام تهدید کردن باراک اوباما و ارسال ایمیل های تهدید آمیز برای بلومبرگ و مارک گلیز اعلان جرم شد، او به در اختیار داشتن یک ماده سمی و استفاده از آن به عنوان سلاح اعتراف کرد. گلیز با بلومبرگ در زمینه افزایش محدودیت های مرتبط با در اختیار داشتن سلاح همکاری نزدیکی داشت.

جان بالز دادستان آمریکایی در بیانیه ای اعلام کرد: «حکم امروز پایانی عادلانه و مناسب برای یکی از عجیب ترین و غیر عادی ترین پرونده ها بود.» وی خاطرنشان کرد که تحقیقات در این زمینه «بسیار چالش برانگیز» بوده است.

دادستانان در دادگاه اعلام کردند، ریچاردسون 35 ساله بین ماه های آوریل و مه 2013 موادی را برای تولید "ریسین" جمع آوری کرده بود. ریسین یک سم مهلک بیولوژیکی است که پادزهر آن هنوز ساخته نشده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، او ریسین را در داخل پاکت سه نامه تهدید آمیز قرار داد و آنها را برای اوباما، بلومبرگ و ریچاردسون ارسال کرد و به پلیس نیز گفت که همسرش مسئول ارسال این نامه هاست. او در ماه ژوئن 2013 در ایالات تگزاس بازداشت شد.

وی در نامه خود به شهردار وقت نیویورک نوشته بود: «قبل از آن که تفنگم را از من بگیرید باید من و خانواده ام را بکشید. هر کسی که تلاش کند وارد خانه ام شود به او تیراندازی خواهم کرد. حق در اختیار داشتن سلاح را خداوند به من داده شده است و تا زمان مرگم از این حق استفاده خواهم کرد.»

0% ...

آخرین اخبار

تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم