شمخانی در عراق به دیدارچه کسانی رفت؟

جمعه 27 تير 1393
14:18
شمخانی در عراق به دیدارچه کسانی رفت؟ العالم - علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران امروز (جمعه ) پس از ورود به عراق با آیت الله سیستانی مرجع عالی شیعه و نوری المالکی نخست وزیر عراق دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، نخست وزیر عراق در دیدار شمخانی  پیروزی ملت و دولت عراق در برابر گروه های تکفیری و تروریستی را تبریک گفت و از حمایت های معنوی جمهوری اسلامی ایران از ملت و دولت عراق تشکر و قدردانی کرد.

نوری المالکی تشکیل پارلمان ملی و انتخاب ˈسلیم الجبوریˈ رییس جدید مجلس عراق را گامی مهم و موثر در توسعه روند سیاسی و اشتراک مساعی جناح های سیاسی برای مدیریت بحران جاری در عراق دانست.

مالکی همچنین با توجه به اشتراکات دو ملت بر برقراری صلح ؛ ثبات و امنیت در عراق تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین در سفر به نجف اشرف علاوه بر زیارت مرقد مولای متقیان حضرت علی (ع)، با آیت الله علی سیستانی و دیگر مراجع همچون آیت الله حکیم، آیت الله فیاض و نیز آیت الله بشیر نجفی دیدار و باآنان گفت و گو کرد.

در این دیدارها مراجع عظام تقلید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام میان مردم عراق در برابر تروریسم وابسته و شکل گیری فوری ساختارهای سیاسی قانونی بر اساس خواست و اراده مردم این کشور تاکید کردند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این دیدارها با تجلیل از نقش مهم و منحصربه فرد مرجعیت در حفظ وحدت ملی و فتوای حضرت آیت الله سیستانی در شکل گیری و بسیج مردمی برضد تروریسم، دستیابی گروه های مختلف سیاسی را به اجماع برای تشکیل ساختارهای قانونی عراق موجب امیدواری و خوشنودی دانست.

شمخانی گفت: انتخاب رئیس مجلس عراق گامی مهم و تعیین کننده در مسیر توسعه تفاهم و اشتراک مساعی مجموعه جناح های سیاسی به منظور شکل دهی چارچوب های قانونی در اداره امور اجرایی این کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش


قطعنامه پیشنهادی بحرین در خصوص تنگه هرمز به تصویب نرسید