انتقاد احزاب فرانسوی از ممنوعیت حمایت از غزه

شنبه 4 مرداد 1393
22:45
انتقاد احزاب فرانسوی از ممنوعیت حمایت از غزه واکنش احزاب و گروه های سیاسی فرانسه به ممنوعیت برگزاری تظاهرات در حمایت از مظلومان غزه وارد مرحله جدیدی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، “اولیویه بوزانسونو" از "حزب نوین ضد سرمایه داری" فرانسه، ممنوعیت برگزاری تجمع حمایت از غزه را مسبب بروز تنش و ناآرامی عنوان کرد.

بوزانسونو در مصاحبه با روزنامه فرانسوی "لو پاریزین" با اعتراض به تصمیم دولت برای ممنوعیت برگزاری این تجمع به بهانه بروز اختلال در نظم عمومی و ناآرامی، اعلام کرد: وزارت کشور و فرمانداری پاریس بهتر می دانند که ممنوعیت، بیش از صدور مجوز در نظم عمومی اخلال ایجاد می کند.

وی افزود: در شرایط کنونی، برگزاری تظاهرات بیش از آن که حق مردم باشد، وظیفه آنان برای رساندن صدای همبستگی شان با ملت فلسطین است.

اولیویه بوزانسونو در مورد اظهارات مقامات دولتی و ابراز نگرانی آن ها از بروز ناآرامی در پی برپایی تجمع حمایت از غزه، گفت: چهارشنبه گذشته هزاران نفر در تجمعی که مجوز آن صادر شده بود، حمایت خود را از ملت فلسطین در آرامش اعلام کردند.

وی که در سال های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۷ میلادی نامزدی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده بود، با ابراز نگرانی از اقدامات تحریک آمیز پلیس، گفت: از آغاز درگیری ها در فلسطین، دولت تلاش کرد تا جبهه حمایت از فلسطینیان را تضعیف کند.

بر پایه این گزارش، حزب کمونیست و سبزهای فرانسه که پیشتر نیز در تجمع پاریس شرکت کرده بودند، از اقدام دولت ابراز تاسف کردند. آن ها همچنین نگرانی خود را درباره اینکه این ممنوعیت موجب بروز خشم معترضان شود، ابراز کردند.

هر چند که تظاهرات پاریس در حمایت از فلسطین به خشونت و درگیری با پلیس منجر شد، اما تجمع که تعداد حاضران آن ۱۴ هزار تا ۲۵ هزار نفر برآورد شده بود، در آرامش کامل برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند