کشف سلاح ساخت عربستان در فلوجه

سه شنبه 7 مرداد 1393
10:20
کشف سلاح ساخت عربستان در فلوجه نیروهای امنیتی عراقی در عملیاتی در فلوجه، به مقادیری سلاح ساخته شده در عربستان سعودی دست یافتند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "عراق القانون" به نقل سایت خبری "المسله" نوشت: نیروهای امنیتی در جریان عملیات بازرسی مناطقی در شهر فلوجه در استان الانبار، 61 قبضه سلاح نشانه زنی و چندین نوع سلاح دیگر را که روی آنها پرچم عربستان سعودی حکاکی شده بود، کشف و ضبط کردند.
این سلاح‌ها در مزرعه فردی به نام "برکات الهیتی" قرار داشت. این فرد تحت تعقیب از حامیان عملیات تروریستی و تحصن‌هایی است که در فلوجه برگزار می شد.
به گفته منابع عراقی، عناصر داعش دیگر طی روز در خیابانهای شهر فلوجه دیده نمی‌شوند و پس از غروب آفتاب به خیابانها می ریزند؛ برخی از آنها نیز بالای پشت بام‌ها کمین می‌کنند.
عملیات نیروهای ارتش عراق با پشتیبانی عشایر برای پاکسازی این شهر از وجود عناصر تکفیری و بعثی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است