کشف سلاح ساخت عربستان در فلوجه

سه شنبه 7 مرداد 1393
10:20
کشف سلاح ساخت عربستان در فلوجه نیروهای امنیتی عراقی در عملیاتی در فلوجه، به مقادیری سلاح ساخته شده در عربستان سعودی دست یافتند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سایت "عراق القانون" به نقل سایت خبری "المسله" نوشت: نیروهای امنیتی در جریان عملیات بازرسی مناطقی در شهر فلوجه در استان الانبار، 61 قبضه سلاح نشانه زنی و چندین نوع سلاح دیگر را که روی آنها پرچم عربستان سعودی حکاکی شده بود، کشف و ضبط کردند.
این سلاح‌ها در مزرعه فردی به نام "برکات الهیتی" قرار داشت. این فرد تحت تعقیب از حامیان عملیات تروریستی و تحصن‌هایی است که در فلوجه برگزار می شد.
به گفته منابع عراقی، عناصر داعش دیگر طی روز در خیابانهای شهر فلوجه دیده نمی‌شوند و پس از غروب آفتاب به خیابانها می ریزند؛ برخی از آنها نیز بالای پشت بام‌ها کمین می‌کنند.
عملیات نیروهای ارتش عراق با پشتیبانی عشایر برای پاکسازی این شهر از وجود عناصر تکفیری و بعثی ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران


گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ترامپ درباره ایران و خلیج فارس


انتقاد تند ایران از کشورهایی که موجودیت پیمان ان‌پی‌تی را با خطر مواجه کرده‌اند


روایت قالیباف از ۶ شکست دشمن


پزشکیان: ایران، ایران امام رضا است


وزیر نفت: دشمن از محاصره دریایی ایران نتیجه‌ای نخواهد گرفت


جدال در کنگره آمریکا بر سر جنگ ایران؛ تناقض گویی هگست


رایزنی تلفنی عراقچی با همتایان هندی و لهستانی درباره تحولات منطقه‌ و آتش بس