الاخبار: آیت الله سیستانی به رهبری نامه نوشت

دوشنبه 20 مرداد 1393
11:35
الاخبار: آیت الله سیستانی به رهبری نامه نوشت روزنامه الاخبار لبنان در سایت اینترنتی خود اعلام کرد که آیت الله سیستانی به تازگی نامه‌ای را برای رهبر معظم انقلاب اسلامی نوشته است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، الاخبار خاطرنشان کرد که این نامه "محرمانه"، چند ساعت پس از نشست بی‌نتیجه سران حزب الدعوه، که با اختلاف نظرهایی در زمینه نامزدی نوری مالکی برای سومین دوره نخست وزیری همراه بود؛ ارسال شده است.
الاخبار خاطرنشان کرد که جزئیات این نامه اعلام نشده است.
این روزنامه لبنانی نوشت، با ادامه پیش بینی ها در خصوص مالکی، ابراهیم جعفری و دیگر نامزدها برای نخست وزیر، آیت الله سیستانی با انتقاد از نوری مالکی موضع خود را درباره او اعلام کرد و گفت که چنگ زدن به منصب اشتباه بزرگی است. وی پس از آن مستقیما نامه‌ای را برای رهبر انقلاب اسلامی فرستاد.
الاخبار همچنین به نقل از منابعی در حوزه علمیه نجف، خاطرنشان کرد که آیت الله سیستانی پس از تماسهای تلفنی سران ائتلاف ملی با او، تصمیم گرفت این نامه را بنویسد.
این منابع پیش بینی کردند که مالکی از سوی رهبری ایران حمایت شود، امری که به گمانه زنی‌های مطرح شده مبنی بر خروج "هادی العامری" (با 40 کرسی پارلمانی) از دولت قانون، پایان داد.
الاخبار خاطرنشان کرد که پیش از این نیز در گزارشی در سایت مجله آمریکایی "مونیتور" اعلام شده بود، مالکی در نامه‌ای به آیت الله سیستانی به او در خصوص دخالت در امور سیاسی هشدار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد


آیین اربعین رهبر شهید انقلاب در هلند و ایتالیا برگزار شد


معاون رئیس جمهور آمریکا: منتظر مذاکره با ایران هستیم


پیام‌های تسلیت به مناسبت شهادت سید کمال خرازی شهید عرصه دیپلماسی


️ شیخ نعیم قاسم: زمان امتیازدهی مجانی به پایان رسید/ غافلگیری دشمن از توانمندیهای دفاعی مقاومت


رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی: به حملات زمینی در لبنان ادامه می دهیم