مفتی کویتی: جنگ با صهیونیست‌ها جایز نیست

شنبه 25 مرداد 1393
13:39
مفتی کویتی: جنگ با صهیونیست‌ها جایز نیست یک مبلغ کویتی، در فتوایی جدید مبارزات ضد صهیونیستی مقاومت فلسطین را غیرضروری دانست.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، فتوای "عثمان الخمیس" با اعتراضات بسیاری در شبکه های اجتماعی مواجه شده است و برخی معترضین هدف این مبلغ از غیرضروری دانستن مبارزات ضد صهیونیستی را زمینه چینی برای لغو جهاد می دانند.
کاربران سایت‌های ارتباط اجتماعی، کلیپ سخنرانی عثمان الخمیس را منتشر کردند که می گوید : "مبارزه با یهودیان در فلسطین شرعاً جایز نیست زیرا تعداد یهودیان بیشتر از تعداد مسلمانان این سرزمین است ." !!
عثمان با مطرح کردن درخواستی عجیب از مقاومت فلسطین، گفت : از خدا بترسید و مسلمانان را به کشتن ندهید . مسلمانان می جنگند که پیروز شوند نَه اینکه کشته بشوند . تداوم محاصره غزه بهتر از جنگیدن است زیرا تلفات محاصره کمتر از جنگیدن است .
یکی از کاربران در واکنش به فتوای عثمان اظهار داشت: ای شیخ! آیا نمی دانی که 3 هزار مسلمان صدر اسلام به دستور پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) در جنگ مؤته با 200 هزار مرد جنگی امپراتوری رم جنگیدند، و با وجود کشته شدن یک سوم نیروهای خود ترسی به دل راه ندادند.


این کاربر افزود: مسلمانان صدر اسلام به دستور پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) راهی میدان جنگ می شدند، و آیا جنگیدن برای بیرون راندن صهیونیست های غاصب از سرزمین فلسطین واجب نیست ؟!
کاربری دیگری گفت : عثمان با این فتوا، خدمتی بزرگ به رژیم اشغالگر صهیونیستی کرده است .. ای شیخ کاش لال می شدی . 
کاربری دیگر گفت : ای شیخ ! از جزا و سزای گفتار خود بترس .
حملات هوایی ، زمینی و دریایی رژیم صهیونیستی به باریکه غزه از روز 8 جولای 2014 تاکنون حدود 2 هزار شهید و بیش از 10 هزار زخمی برجای گذاشته است. رژیم صهیونیستی در این حملات علاوه بر خانه‌ها، اماکنی مانند مدارس، مساجد، بیمارستانها و حتی کلیساها را که شهروندان برای در آمان ماندن به آنها پناه برده بودند، هدف قرار داد و منهدم کرد. به همین دلیل شمار قابل توجهی از قربانیان این حملات وحشیانه، زن کودک، و یا از افراد سالخورده هستند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم