3 هزار نیروی داعش از مصر جذب شده‌اند

پنج‌شنبه 30 مرداد 1393
22:38
3 هزار نیروی داعش از مصر جذب شده‌اند یک رسانه مصری تأکید کرد، بیش از 3 هزار نفر از اتباع این کشور پس از حضور در سوریه و عراق به داعش پیوسته‌اند و شمار هواداران این گروه تروریستی در مصر رو به افزایش است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پایگاه اینترنتی "المصری الیوم" روز پنج شنبه در گزارشی اعلام کرد، شمار مصری هایی که به داعش پیوسته اند بیش از 3 هزار نفر است که عمدتا از هواداران "حازم ابو اسماعیل" هستند.

شیخ حازم ابو اسماعیل از سران اخوان المسلمین مصر است و پس از برکناری "محمد مرسی" و ممنوع شدن فعالیت "اخوان المسلمین"، مانند دیگر سران و اعضای اخوان در زندان به سر می برد.

بر اساس این گزارش، تکفیری های مصر از طریق شبکه های ارتباط اجتماعی و پایگاههای اینترنتی وابسته به داعش مانند "منهاج النبوه" و"البیعه الالکترونیه" جوانان این کشور را به پیوستن به این گروه و بیعت با "ابوبکر بغدادی" سرکرده گروه تروریستی داعش که خود را "خلیفه مسلمین" خوانده تشویق می کنند.

ابو انس از هواداران داعش در فیسبوک می نویسد: "جهادیون مصر در کشورهای شام (سوریه) و عراق در تماس مستمر با جوانان متدین هستند تا آنها را به پیوستن به داعش تشویق کنند."

"صبره القاسمی" از سران سابق افراطی مصری تأکید کرد که بیش از 3 هزار مصری به داعش پیوسته اند. این افراد پس از انقلاب 25 ژانویه به سوریه رفته و مدتی بعد به عضویت داعش در آمدند.

وی در گفت و گو با "المصری الیوم" خاطرنشان کرد که این عناصر از طریق شبکه های اجتماعی در تماس با گروه های افراطی در مصر هستند و شمار زیادی از آنان به ویژه در استان های مرزی مصر به این تماس ها پاسخ مثبت داده اند.

القاسمی تصریح کرد که شمار هواداران داعش در مصر رو به افزایش است.

با این حال "نبیل نعیم" از سران سابق افراطی مصر نیز می گوید؛ عناصر افراطی در مصر در تماس با داعش هستند و سازمان های تکفیری در اکثر استان های مصر مستقر هستند اما تعداد آنان همچنان محدود است.

وی افزود: نیروهای ارتش و سازمان اطلاعات مصر اخیرا توانستند شمار زیادی از آنان را سرکوب کنند.

0% ...

آخرین اخبار

شهادت هفت فلسطینی در شبانه روز گذشته در غزه


عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم