خبر فوری:

درخواست متفاوت مقام انگلیسی درباره سوریه

جمعه 31 مرداد 1393
17:36
درخواست متفاوت مقام انگلیسی درباره سوریه رئیس کمیته اطلاعات و امنیت مجلس عوام انگلیس با مطرح کردن مسأله همکاری با سوریه برای سرکوب داعش، عملیات علیه این گروه تروریستی در عراق و بی توجهی به داعش در سوریه را تمسخر آمیز دانست.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "مالکوم رفکیند" به روزنامه "فایننشال تایمز" گفت: سر بریده شدن وحشیانه "جیمس فولی" خبرنگار امریکایی توسط یکی از عناصر داعش، ضرورت اقدام علیه این گروهک افراطی را بیش از پیش نشان داد.
رفکیند که قبلا در کابینه محافظه کاران، پستهای وزارت دفاع و خارجه را به عهده داشته است افزود: پیشنهاد انجام عملیات نظامی در عراق بدون چنین عملیاتی در سوریه، قابل تصور نیست و باید از آن پرهیز کرد و در صورتی که [پس از حمله به مواضع داعش در عراق،] سوریه به پناهگاه نهایی تشکیلات داعش تبدیل شود، امر جای تمسخر خواهد بود.
یادآور می شود رئیس کمیته اطلاعات و امنیت پارلمان انگلیس سال گذشته و به دنبال انتشار ادعاها درباره استفاده سوریه از سلاح شیمیایی در ریف دمشق علیه گروه های مسلح، از دولت انگلیس خواسته بود، علیه نظام سوریه به زور متوسل شود.
از سوی دیگر، خالد محمود نماینده پارلمان انگلیس از حزب کارگر گفت: بیش از هزار افراطی انگلیسی پس از شرکت در جنگ های سوریه و عراق به کشورشان بازگشته اند.
وی افزود: بیش از دو هزار نفر از اتباع انگلیسی برای شرکت در جنگ کنونی به سوریه و عراق رفته اند و می توان گفت نیمی از آنها به کشورشان بازگشته اند.
خالد محمود، وجود نظارت ناکافی در مرزهای انگلیس را دلیل ناکامی دستگاههای اطلاعاتی و پلیس این کشور در زمینه مبارزه با پدیده مذکور دانست و تأکید کرد: افراطیون انگلیسی که از جنگ در سوریه و عراق بازگشته اند، در حال حاضر تهدید بزرگی برای ما به شمار می آیند و ممکن است پس از تأثیر پذیرفتن از افکار افراط گرایانه مجددا فعالیت هایشان را در انگلیس از سر بگیرند.
وی تأکید کرد: افراطیون انگلیسی از راههای پیچیده ای و از طریق سفر هوایی به ترکیه، اردن، مصر، دبی یا حتی کشورهای جنوب شرق آسیا خودشان را به سوریه می رسانند و پس از بازگشت به انگلیس نیز در فرودگاهها به آنها اجازه ورود به کشور داده می شود.
خالد محمود بر ضرورت اتخاذ اقداماتی قاطع برای بازجوی انگلیسی های برگشته از سوریه و عراق تأکید کرد.
یادآور می شود دولت انگلیس اعلام کرده که  طی سال جاری میلادی گذرنامه 23 تبعه افراطی را با هدف جلوگیری از سفر به سوریه مصادره کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم