زندانبان هلندی ، قاتل انگلیسی ؛ مقتول آمریکایی

شنبه 8 شهريور 1393
17:01
زندانبان هلندی ، قاتل انگلیسی ؛ مقتول آمریکایی العالم - گزارش های رسانه های غربی حاکیست که زندانبان "جیمز فولی" خبرنگار آمریکایی که توسط تروریست های داعش در سوریه سر بریده شد، یک مهندس هلندی مغربی الاصل بوده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه های هلندی بدون اشاره به نام واقعی زندانبان فولی می گویند: مسئول زندان وی که در حلب واقع در شمال سوریه بود، "ابی عبیده المغربی" نام دارد.

این منابع افزودند: این زندانبان دارای شناسنامه هلندی است و قبل از پیوستن به داعش در رشته مهندسی تحصیل می کرد.

فرد مزبور از سران بارز گروه تروریستی داعش بوده و احتمالا ناظر موسسات بزرگ وابسته به این گروهک در حلب می باشد. 

"جوجون پونتنک" تبعه بلژیک نیز که در سوریه زندانی بود و از آن گریخت، در اظهارتی گفت که قبل از فرار با فولی در یک سلول بوده است.

وی افزود: رابطه شخصی اش با فولی در مدت زندان بسیار عمیق بود و حتی اطلاعات خصوصی و خانوادگی اش را با فولی مبادله می کرد.

همچنین آنان به یکدیگر وعده دادند که در تماس دائم بوده و در صورت آزادی هر یک، اطلاعات فرد دیگر را به خانواده او ارائه دهند.   

روزنامه "تایمز" انگلستان نیز به نقل از سازمان جاسوسی این کشور (MI6) نوشت: شخصی که فولی را سر برید و به زبان انگلیسی صحبت می کرد، یک شهروند اهل انگلستان به نام "عبدالمجید الباری" است که 23 سال در غرب لندن زندگی كرده ولی اسامی مستعار داشت. 

"ایتیفن سوتولوف" خبرنگار آمریکایی که از سال 2013 توسط داعش ربوده شد، مانند فولی در معرض تهدید سر بریده شدن قرار دارد چون داعش تهدید کرده اگر آمریکا حمله هوایی به مواضع "ابو بکر البغدادی" را متوقف نکند، سولوتوف را به قتل خواهد رساند.

همچنین قطرازموفقیت تلاشش به منظورآزادی "پیتر تئو کرتس" دیگر خبرنگار آمریکایی خبر داد که از سال 2012 توسط (گروهک تروریستی) النصره ربوده شد.

قطر اعلام کرده که این خبرنگار آمریکایی به نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل متحد تحویل داده شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد