ادامه تجاوز صهیونیست‌ها، این بار در کرانه باختری

چهارشنبه 12 شهريور 1393
19:08
رام الله، (العالم) - پس از پایان جنگ در غزه و اعلام آتش بس، اینک رژیم صهیونیستی جنگ را در قالبی دیگر در کرانه باختری ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم از رام الله، نظامیان رژیم صهیونیستی روز گذشته بیش از 20 فلسطینی را به بهانه وابستگی به گروههای مقاومت در مناطق مختلف کرانه باختری بازداشت کردند.

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر قدس، در شهرک عنزه در نزدیکی جنین 17 فلسطینی را پس از حمله و ایراد خسارت به منازلشان بازداشت کردند و در اردوگاه الفارعه نیز 7 جوان دیگر فلسطینی به همین بهانه به اسارت صهیونیست ها درآمدند.

علاوه بر موج بازداشت های فلسطینیان در سرزمین های اشغالی، رژیم صهیونیستی به مصادره اراضی فلسطینی ها و توسعه شهرک سازی ادامه می دهد.

صهیونیست ها در روزهای اخیر از قصد خود برای مصادره 400 هکتار از اراضی کرانه باختری خبر دادند که این امر با واکنش غرب و از جمله آمریکا روبرو شده است.

عصام بکر عضو حزب الشعب در گفت وگو با شبکه العالم گفت: پس از فروکش کردن جنگ در غزه اینک جنگ دیگری از سوی صهیونیست ها آغاز شده که با اسیر گرفتن جوانان و مصادره اراضی فلسطینی در کرانه باختری ادامه می یابد.

وی افزود: طی روزهای گذشته صدها فلسطینی از سوی نظامیان صهیونیست بازداشت شده اند، طوری که فقط در ماه اگوست 260 فلسطینی توسط صهیونیست ها بازداشت شده اند.

از سوی دیگر تبادل اتهامات رسانه ای توسط مسوولان جنبش فتح و حماس، شخصیت های فلسطینی را به هشدار درباره احتمال بازگشت اوضاع به قبل از تشکیل دولت وفاق ملی فلسطین وادار کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مرکز پشتیبانی پهپادی در وزارت دفاع به زودی تاسیس می‌شود


چالش‌های نیروی هوایی رژیم اسرائیل؛ از وابستگی به آمریکا تا کمبود خلبان و سوخت‌رسان


چرا آمریکا از خاک کشورهای عربی برای جنگ‌افروزی علیه ایران استفاده می‌کند؟


استراتژی ایران برای تحمیل هزینه عدم پایبندی آمریکا به اجرای توافق احتمالی


چین برای جنگ اتمی سنگر می‌سازد/ سکوهای شلیک در دل صحرا


قطر: دریافت عوارض موقت برای عبور از تنگه هرمز قابل مذاکره است


اعتراف هاآرتص به شکست اسرائیل و آمریکا برابر ایران: بازگشت به برجام یک رؤیا است


پزشکیان قهرمانی مقتدرانه تیم کشتی فرنگی نوجوانان در آسیا را تبریک گفت


فشار جمهوری‌خواهان بر ترامپ؛ صندوق ۱.۸ میلیارد دلاری آسیب مخالفان سیاسی لغو شود


حماس: اتحادیه اروپا به جای قربانیان، رهبران اشغالگر را مجازات کند