دردسر ترکیه در پی کشف محموله تسلیحاتی داعش

جمعه 21 شهريور 1393
22:42
دردسر ترکیه در پی کشف محموله تسلیحاتی داعش کشف یک محموله تسلیحات ساخت ترکیه از انبار تسلیحاتی داعش در کردستان عراق در کنار سکوت طولانی مدت مقامات آنکارا درباره اقدامات داعش، ترکیه را دچار دردسر جدیدی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پس از درگیری داعش با نیروهای پیشمرگه در شمال عراق، سلاح ها و مهماتی از داعش برجای مانده است که علامت "ساخت ترکیه" روی آنها دیده می شود.

رسانه های ترکیه می گویند کارشناسان نظامی آمریکا در اربیل از وجود سلاح ها و مهمات ساخت ترکیه در دست داعش متعجب شده اند و همین امر باعث بروز دردسر برای دولت آنکارا شده است.

روزنامه انگلیسی زبان "زمان دیلی" ترکیه نوشت: باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا به رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در حاشیه نشست ناتو در شهر نیوپورت انگلیس خواسته است که ترکیه در خط ناتو و آمریکا حرکت کند.

زمان دیلی افزود: توجیه مسؤولان ترکیه این است که دولت آنکارا درباره به خطر افتادن امنیت ملی این کشور در صورت درگیر شدن با داعش نگران است، خصوصاً اینکه داعش چندین دیپلمات ترکیه را از کنسولگری این کشور در موصل ربوده است و شاید آنها را بکشد.

روزنامه " طرف " در ترکیه نیز روز سه شنبه در گزارشی نوشت که داعش تسلیحات و مهمات ساخت ترکیه را در دست دارد و در کنار برخی از تلفات داعش تعداد زیادی اسلحه و مهمات ساخت ترکیه به دست آمده است.

این در حالی است که مسئولان ترکیه ادعا می کنند که این اسلحه و مهمات شاید سرقت شده باشد یا داعش آن را از مناطقی در سوریه به غنیمت گرفته باشد.

تعدادی از سران امنیتی ترکیه به اردوغان در زمان نخست وزیری اش درباره حمایت تسلیحاتی دولت آنکارا از داعش و تسهیل انتقال اعضای این گروه تروریستی به خاک سوریه هشدار داده بودند، اما اردوغان هشدار آنها را نادیده گرفته بود و مدتی بعد اکثر این مسؤولان امنیتی را برکنار کرد.

یک کامیون حامل اسلحه نیز چند ماه پیش در مسیر ترکیه به شمال سوریه توقیف شد و معلوم نشد که این محموله تسلیحاتی آیا برای داعش ارسال شده بود یا دیگر گروه های تروریستی؟

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر عرب: پاسخ نظامی ایران به آمریکا، ترامپ را ناکام گذاشت


وزیران خارجه پیمان امنیت جمعی: اقدامات نظامی یکجانبه مغایر با حقوق بین‌الملل است


پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال مرجع عالی‌قدر، آیت‌الله حاج شیخ اسحاق فیاض (طاب ثراه)


طرح کنگره در محدود کردن اختیارت جنگی ترامپ


گفتگوی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


بقایی: تخریب مخازن آب آشامیدنی در سیریک، اوج زوال اخلاقی در سامانۀ حکمرانی آمریکاست


دولت برزیل از پذیرش سفیر و سرکنسول رژیم صهیونیستی خودداری کرد


ایروانی: ایران هرگز در برابر فشار تسلیم نخواهد شد


پژوهشگر عرب: یک تاجر زیرک بهتر از یک پیمانکار قمارباز محاسبه می‌کند


بیانیه وزارت‌‎امورخارجه درباره نقض‌آتش‌بس توسط آمریکا


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت