داعش هشت نفر از اهل سنت را در موصل اعدام كرد

دوشنبه 24 شهريور 1393
11:44
داعش هشت نفر از اهل سنت را در موصل اعدام كرد گروه تروریستی داعش هشت نفر از ساکنان روستای الجماسه در شمال شرقی موصل (مرکز نینوا) را به بهانه همکاری با دولت عراق اعدام کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شبکه عراقی سومریه نیوز به نقل از منابع امنیتی و شاهدان تأکید کدر: گروه داعش یک افسر عراق و هفت نفر از بستگانش را به اتهام همکاری و جاسوسی برای دولت و نیروهای پیشمرگه کرد اعلام کرد.
یک منبع امنیتی در استان کرکوک نیز گفت: عناصر داعش چهار نفر را به اتهام همکاری با دولت و تشکیل گروهی برای جنگ با آنها در جنوب غربی استان کرکوک اعدام کرد.
درهمین حال، گروهی از جنگجویان ایزدی نیز چهار تروریست داعش از جمله سه سوری را در کمینی نزدیک روستای بارا در منطقه سنجار به هلاکت رساندند.
حمله به مقرهای داعش در محله التحریر در مرکز شهر موصل نیز به هلاکت هشت تن از عناصر این گروه تروریستی منجر شد.
منابع امنیتی عراق گفتند: 15 تروریست داعش نیز در استان بغداد کشته شدند. درهمین حال، یک منبع وزارت دفاع عراق اعلام کرد که نیروی هوایی محل تجمع عناصر داعش درمنطقه الضابطیه در شمال غربی بغداد را هدف قرار داد و درجریان آن 15 تروریست به هلاکت رسیده و شماری هم زخمی شدند.
این درحالی است که عملیات ارتش عراق در منطقه ضلوعیه در استان صلاح الدین بعد از ورود یگان های نظامی بیشتر برای کمک به اهالی منطقه در برابر داعش ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو