28 کشته در تداوم ناآرامی های یمن

چهارشنبه 26 شهريور 1393
11:08
28 کشته در تداوم ناآرامی های یمن در پی درگیری افراد مسلح حزب "الاصلاح" با جنبش انصارالله در شمال غربی صنعا، 28 نفر از دو طرف کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،  این درگیری ها در مناطق "بهمدان" و "شملان" واقع در شمال غرب صنعا روی داد و 20 نفر از افراد مسلح حزب "الاصلاح" که مورد حمایت دولت یمن هستند و 8 نفر از افراد مسلح جنبش انصارالله که از حمایت مردمی برخوردار هستند، کشته شدند.

منابع آگاه در جنبش انصار الله می گویند 20 نفر از نظامیان تیپ اول زرهی سرلشکر "علی محسن الاحمر" در درگیری های حومه صنعا دستگیر شده اند.

همچنین 2 نفر از شیوخ قبایل و 5 نفر دیگر نیز در رویدادهای جنوب غرب صنعا کشته شدند.

به گفته منابع مطلع، انصار الله توانست 4 تن از افراد مسلح این قبایل را از پا در آورد و چند نفردیگر را زخمی کند. این قبایل به اعضای جنبش انصارالله حمله کرده بودند.

هفته گذشته نیز ساکنان استان عمران واقع در شمال صنعا پایتخت یمن، اجساد 8 قربانی انفجار بمب دریک تظاهرات ضد دولتی را تشییع کردند.

رهبران جنبش انصارالله دولت را مسئول متوقف شدن روند مذاکرات می دانند، در حالی که هنوز اعتراضات در صنعا ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا