پیوستن ِ نفوذی‌های جنبشهای بیداری عراق به داعش

جمعه 28 شهريور 1393
23:11
پیوستن ِ نفوذی‌های جنبشهای بیداری عراق به داعش فرمانداری الخالص در استان دیالی، از پیوستن شماری از عناصر جنبش‌های بیداری به گروه تروریستی داعش در منطقه العظیم در شمال بعقوبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عدی الخدران" اظهار داشت: بر اساس اطلاعات موثقی که به دست آوردیم، هشت تن از عناصر جنبش های بیداری، به سازمان تروریستی داعش در منطقه العظیم پیوسته اند و با نیروهای عراقی جنگیدند و مرتکب چندین جنایت شدند.

وی روز جمعه به شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت : وقایعی که در منطقه العظیم اتفاق افتاد، نقاب از چهره بسیاری از افراد برانداخت و حجم عظیم هسته های خفته ای را که با داعش در ارتباط بودند آشکار ساخت. این افراد که در جنبش های بیداری و برخی ادارات دولتی نفوذ داشتند، وقتی داعش منطقه العظیم را اشغال کرد، پرده از مقاصد شوم خود برداشتند. تا این که نیروهای امنیتی بار دیگر بر منطقه العظیم مسلط شدند و همه پسمانده های داعش را از این منطقه راندند.

الخدران سپس مراجع دولتی ذیربط را به بازنگری در پرونده های جنبش های بیداری در منطقه دیالی فراخواند؛ و از آن ها خواست پرونده افرادی را که پس از سقوط العظیم به خدمت ِ داعش در آمدند و به ابزاری در جهت از بین بردن امنیت و ثبات داخلی تبدیل شدند، به دقت بررسی کنند.

شمار عناصر جنبش های بیداری در دیالی، به بیش از 9 هزار تن می رسد که برخی از آن ها در واحدهای اداری ِ این استان مشغول به کار هستند و بخش اعظم آنان در بعقوبه و حومه آن فعالیت می کنند.

26

0% ...

آخرین اخبار

آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر


سرلشکر عبداللهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را می شنود


سرلشکر رضایی: ترامپ آزادسازی ۲۴ میلیارد دلار از اموال ایران را پذیرفته است