داعش اهالی 3 روستای عراقی را آواره کرد

چهارشنبه 2 مهر 1393
15:18
داعش اهالی 3 روستای عراقی را آواره کرد یک منبع امنیتی در استان دیالی اعلام کرد که بیش از 100 خانواده از سه روستای شمال المقدادیه کوچ کرده اند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امنیتی دلیل کوچ مردم را اعدام های علنی داعش و اعمال فشار تروریست ها برای پیوستن جوانان به این تشکیلات، و دست بردن به سلاح برای مقابله با نیروهای امنیتی دانست.
منبع مزبور در گفت و گو با شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: در پی افزایش اعدام های علنی مردم از جمله اعضای جنبش بیداری به بهانه همکاری با نیروهای امنیتی ، بیش از 100 خانواده از روستاهای سنسل و حنبس و التایه طی 24 ساعت گذشته کوچ کرده اند.
این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: بعد از آن که نیروهای عراقی موفق شدند 4 روز پیش از مناطق شرقی و شمالی به استحکامات داعش نفوذ کنند، تروریست ها فشار خود را برای عضوگیری از خانواده های عراقی افزایش داده اند.
تروریست های داعش بیشتر روستاهای شمالی المقدادیه در 35 کیلومتری شمال شرق بعقوبه را تحت کنترل دارند، و این منطقه در حال حاضر یکی از مهم ترین مواضع آنها به شمار می آید.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت زیرساخت‌ها برای آیین تشییع رهبر انقلاب در سه استان کلیدی


سقوط 5.8 درصدی قیمت گاز اروپا


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


دیده‌بان حقوق بشر دفتر خود در غزه را در پی تهدیدات "اسرائیل" تعطیل کرد


بازگشایی هرمز می‌تواند ترمزی بر هزینه‌های ۱۴ میلیارد دلاری انرژی آنکارا باشد


کاریکاتور |‌ عوارض تنگه هرمز


معاریو: نتانیاهو تقریبا تنها مانده است


عراقچی میزبان سفرای خارجی در تهران


پیروزی دیپلماسی؛حاصل هم‌افزایی بی‌نظیر میدان، خیابان و تدبیر مسئولان است + فیلم


همتی عازم روسیه شد