بیش از 4 هزار حمله هوایی به سوریه و عراق

سه شنبه 8 مهر 1393
18:20
بیش از 4 هزار حمله هوایی به سوریه و عراق العالم- به گفته منابع نظامی آمریکا، از زمان آغاز حملات ائتلاف علیه داعش بیش از 4 هزار پرواز بر فراز عراق و سوریه انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، از هشتم  ماه اوت تاکنون بیش از 4 هزار و 100 پرواز بر فراز عراق و سوریه انجام شده است که شامل پروازهای امدادرسانی و نظارتی نیز می شود.

علاوه بر این جنگنده های 5 کشور عربی شامل اردن، عربستان، امارات، بحرین و قطر نیز در بیش از 40 عملیات مشارکت داشته اند.

ائتلاف امروز سه شنبه حملاتی علیه داعش در نزدیکی شهر "عین العرب" یا "کوبانی" انجام داده است. داعش از چند روز پیش این شهر را به سختی مورد حمله قرار داد و "کمیته های دفاع از ملت کرد" که شامل داوطلبان مردمی هم هستند، از شهر دفاع می کنند. با این حال حملات هوایی ائتلاف مانع پیشروی داعش نشده است. کوبانی در مرز ترکیه ماه ها در محاصره داعش قرار دارد.

حملات هوایی ائتلاف علیه داعش منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان در مناطق دیرالزور، حسکه، رقه و حلب در شمال سوریه شده است.

حمله آمریکا به مواضع داعش که شامل هزار و 600 سرباز بدون مهمات جنگی است، تا 24 سپتامبر جاری، حدود 780 تا 930 میلیون دلار هزینه داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول


تردید درباره قاطعیت ارکان نظام، عامل تخریب کشور است


مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران


آتش سوزی در اراضی اشغالی در پی اصابت موشک‌های حزب الله + عکس


برنامه‌های ویژه اربعین رهبر شهید انقلاب اعلام شد


پزشکیان: جان‌فدای ایران بوده‌ام، هستم و خواهم بود


انگلیس حاضر به همکاری با آمریکا برای حمله به پل و نیروگاه ها در ایران نشد


قرارگاه خاتم: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است