بایدن: همپیمانان عرب ما از القاعده حمایت کردند

جمعه 11 مهر 1393
11:10
بایدن: همپیمانان عرب ما از القاعده حمایت کردند معاون رئیس جمهور آمریکا اذعان کرد که همپیمانان عرب واشنگتن از جمله عربستان از جنگجویان القاعده در سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جو بایدن معاون رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در دانشگاه هاروارد در ایالت ماساچوست گفت: تروریست ها در سوریه از جمله جنگجویان القاعده از پشتیبانی مالی و حمایت دیگری از سوی هم پیمانان واشنگتن در منطقه برخوردار شده اند.

شبکه روسیا الیوم با اعلام این مطلب به نقل از بایدن افزود: "بزرگترین مشکل ما از طرف همپیمانان ما در منطقه بود. ترک ها دوستان خوبی بودند و همچنین سعودیها و ساکنان امارات و نظایر آنها. اما چه کار کردند؟ تنها هم و غم آنها همان سرنگون کردن بشار (اسد رئیس جمهور سوریه) بود و وارد نبردی نیابتی... شدند و صدها میلیون دلار و دهها هزار تن سلاح به هر کسی که با نبرد علیه بشار اسد موافقت کرد، دادند.

وی افزود: اما کسانی که به این کمک دست یافتند، جنگجویان جبهه النصره و القاعده و عناصر افراطی بودند که از مناطق دیگری از جهان می آمدند. فکر می کنیم من مبالغه می کنیم؟ خودتان نتیجه را ببینید.

0% ...

آخرین اخبار

قدرت ایران، ترامپ را مجبور به توافق کرد


واکنش ها به تهدید جنایتکارانه ترامپ با نزدیک شدن به ضرب الاجل تعیین شده


سفیر ایران: روسیه و چین در سمت درست تاریخ ایستادند؛ آمریکا مسول جنایت جنگی آشکار است


سازمان ملل: حملات عمدی به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


واکنش بحرین به وتو شدن قطعنامه ضد ایرانی خود درباره تنگه هرمز


تهران خواستار محکومیت تجاوز به زیرساخت‌های غیرنظامی از سوی آنکتاد شد


روایت پاکستان از روند میانجیگری همزمان با تقلای رژیم اسرائیل برای کارشکنی


آیت‌الله جوادی آملی: خدا با نظام اسلامی است و هیچ جای شکست نیست


بقائی: برای صیانت از حقوق و منافع ایران از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم


انهدام دو فروند موشک کروز دشمن توسط پدافند هوایی ارتش