داعش بخشی از تپه مشرف به کوبانی را تصرف کرد

يکشنبه 13 مهر 1393
14:42
داعش بخشی از تپه مشرف به کوبانی را تصرف کرد عناصر گروه تروریستی داعش کنترل قسمتی از تپه راهبردی مشی النور مشرف بر شهر عین العرب سوریه را به دست گرفتند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بعد از آرامش نسبی نیمه شب گذشته، صبح امروز بمباران این منطقه از سر گرفته شد که در اثر این بمباران و همچنین درگیری های روز گذشته، 23 نفر از نیروهای کُرد و دست کم 33 نفر از عناصر داعش کشته شدند.

پیشروی های داعش با وجود حملات اخیر جنگنده های ائتلاف ضد داعش به مواضع این گروه صورت می گیرد که طبق گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه (وابسته به مخالفان) باعث هلاکت تعدادی از تروریست ها شده است.

مصطفی عبدی یکی از فعالان شهر عین العرب در سخنانی مطبوعاتی خاطرنشان کرد، عناصر مسلح داعش در تلاش هستند که تپه راهبردی مشی النور را به طور کامل تصرف کنند و اگر موفق به این کار شوند به دلیل اشراف این تپه بر شهر، کوبانی کاملا در تیررس آنها قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد که دو طرف درگیری بعد از هر حمله به ترمیم قوای خود می پردازند و از زمان حمله به کوبانی در 16 سپتامبر تا کنون صدها نفر از نیروهای دو طرف کشته شده اند و هنوز آمار دقیقی از تعداد کشته ها در دست نیست.

شهر کردنشین کوبانی در شمال سوریه و در مرز با عراق در محاصره تروریست های داعش و در خطر سقوط قرار دارد.

 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد