ارتش سوریه 3 فرمانده ارشد ارتش آزاد را کشت

يکشنبه 13 مهر 1393
14:59
ارتش سوریه 3 فرمانده ارشد ارتش آزاد را کشت خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه امروز از هلاکت سه فرمانده ارشد گروه مسلح موسوم به "ارتش آزاد" خبر داد.

خبرنگار شبکه خبری العالم در سوریه افزود: این سه فرمانده ارشد به نام های ابواللیث، ابوعبیده و احمد محمود یک سرگرد فراری می باشد.

وی درباره جزئیات هلاکت سه فرمانده ارشد گروه مسلح ارتش آزاد گفت: ارتش سوریه "ماهر" ملقب به ابواللیث فرمانده میدانی ارتش آزاد و برخی دیگر از عناصر این گروه را در کمینی در ریف دمشق کشته و شمار دیگری از آنها را زخمی کرد.

ارتش سوریه همچنین ابوعبیده السحل فرمانده بارز گروه مسلح ارتش آزاد و شمار زیادی از عناصر این گروه را در کمینی در جرد عسال الورد در منطقه غربی القلمون سوریه به هلاکت رساند و برخی را مجروح کرد.

خبرنگار العالم گفت: ارتش سوریه هم چنین سرگرد فراری احمد محمد الخیال از فرماندهان گروه مسلح ارتش آزاد را در درگیری در اردوگاه حندرات در ریف حلب به هلاکت رساند.

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم