اولین واکنش اردوغان به اعتراضات مردمی

پنج‌شنبه 17 مهر 1393
17:59
اولین واکنش اردوغان به اعتراضات مردمی رئیس جمهور ترکیه در اولین واکنش خود به تظاهرات مردم ترکیه علیه مواضع دولت آنکارا در قبال رویدادهای شهر عین العرب (کوبانی) سوریه گفت که هدف از این تظاهرات از بین بردن مذاکرات صلح شکننده آغاز شده بین آنکارا و حزب کارگردان کردستان ترکیه است.

به گزارش شبکه خبری العالم، شمار کشته های این اعتراضات که از دوشنبه شب آغاز شد، به 21 نفر افزایش یافته است. همچنین ده ها نفر از معترضان در مناطق مختلف ترکیه در جریان حمله نیروهای امنیتی این کشور زخمی شدند که سی نفر از آنان فقط در استانبول بودند.

معترضان در آنکارا، استانبول، آدانا و سایر شهرهای ترکیه، نقش دولت این کشور در خصوص حمایت از تروریست ها در سوریه را محکوم کردند.

دولت ترکیه به همین دلیل در 5 منطقه این کشور منع آمد وشد و حکومت نظامی اعلام کرده که اولین بار از اوایل دهه 90 قرن بیستم می باشد.

مردم ترکیه علیه عدم مداخله دولت حزب عدالت و توسعه علیه داعش که شهر کردنشین عین العرب (کوبانی) را محاصره کرده است و عدم امداد رسانی به جنگجویان کرد یا اعطای کمک های انسانی به هزاران نفر از مردم دربند این منطقه اعتراض دارند.

درعین حال، براساس گزارش فرانس پرس، رئیس جمهور ترکیه در اولین واکنش خود به این اعتراضات تصریح کرد: روشن است که هدف از این امر بر هم زدن فضای مسالمت آمیز حاکم در شرق و جنوب شرق کشور و روند صلح است.

وی به برگزار کنندگان تظاهرات هشدار داد و گفت: اما ما در قبال هرگونه تهدید یا ارعاب که صلح و ثبات ترکیه را به خطر بیاندازد، تسامح به خرج نخواهیم داد و همه اقدامات لازم را برای مقابله با این افراد اتخاذ خواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز