وزیر بهداشت به این چاقی دیده بودید؟! + تصاویر

چهارشنبه 23 مهر 1393
16:58
وزیر بهداشت به این چاقی دیده بودید؟! + تصاویر روزنامه‌نگاران بلژیکی، به انتصاب زنی بسیار چاق به عنوان وزیر بهداشت! اعتراض کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نخستین کسی که جرقۀ این اعتراض را زد، خبرنگار یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا بود. وی در یکی از پست های خود بر روی تویتر نوشت: بلژیک، وزیر بهداشتی چاق دارد، شاید گفته شود این انتقاد نابجاست، اما پس تکلیف "تناسب" و هماهنگی [میان ظاهر شخص با منصبش] چه می شود؟!

در این میان، روزنامه نگاران از این موضع گیری، حمایت و تاکید کردند وزیر باید الگوی همگان باشد.

اما پس از مطرح شدن این موضوع، نظرسنجی ها، خلاف این مساله را تاکید کرد و نشان داد که 74 درصد از مردم این کشور، از "مگی دوبلاک" در جایگاه وزیر بهداشت بلژیک حمایت می کنند و این مساله نشان داد که انتقادِ مطرح شده کاملا نابجاست، به ویژه پس از آن که مشخص شد چاقی مفرط وزیر بهداشت ناشی از یک بیماری مزمن است.

روزنامه "مورگن" در واکنش به این انتقادات نابجا به وزیر بهداشت، نوشت: در زمانی که دیکتاتوری ظاهرپرستی بر آن حاکم است، دکتر "مگی دوبلاک" نمادی تاثیرگذار از زنان موفق است که از هیکلی در مقیاس معیارهای رایج برخوردار نیست.

در این میان، وزیر بهداشت در پاسخ به این انتقاد پاسخ داد: فکر می کنم این گونه مسائل، جایگاهی نداشته باشند، زیرا همکارانم درباره من، بر اساس ظاهرم قضاوت نمی کنند، بلکه توجه بیش از پیش ِ من به کارم را مدنظر قرار می دهند.

دکتر "مگی دوبلاک" متخصص پزشکی عمومی بود، آن گاه دبیر کابینه در خارج از کشور و کارشناس همزیستی اجتماعی شد، آن گاه به سمت وزارت بهداشت رسید.

26

0% ...

آخرین اخبار

ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم