پاکسازی الانبار و صلاح الدین پس از استان دیالی

يکشنبه 27 مهر 1393
19:07
پاکسازی الانبار و صلاح الدین پس از استان دیالی ارتش عراق ده ها تروریست را در شهرهای تکریت ، الرمادی و الشرقاط به هلاکت رساند و با کمک مردم به زودی استان دیالی را پاکسازی خواهد کرد سپس به پاکسازی استان های الانبار و صلاح الدین خواهد پرداخت.

"وسام التمیمی" خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه گزارش داد، عملیات ارتش در استان صلاح الدین همچنان ادامه دارد و ارتش به سوی شهر بیجی پیشروی می کند و چند شهر شمالی این استان را پاکسازی کرده است و جاده بیجی – تکریت را به کنترل خود درآورد.
وسام افزود : آخرین اطلاعات نشان می دهد که جنگنده های ارتش عراق یک موضع داعش را در شهر تکریت هدف قرار دادند که به کشته شدن حداقل 30 تروریست منجر شد و روز شنبه نیز دو عضو ارشد داعش را در مناطق الصینیه و الضلوعیه به هلاکت رساند و چند منطقه را بازپس گرفت .
وسام خاطرنشان کرد: بالگردهای ارتش روز شنبه همچنین حداقل 30 عضو داعش را در شهر الشرقاط استان صلاح الدین از پا در آوردند و حدود 30 تروریست دیگر نیز امروز در حملات هوائی ارتش به مواضع داعش در شهر الرمادی استان الانبار به هلاکت رسیدند.
خبرنگار العالم تأکید کرد: ارتش از 2 روز پیش عملیاتی را در مناطق التأمیم و کیلومتر 5 استان الانبار آغاز کرده است و تا پاکسازی کامل این دو منطقه از تروریست ها به عملیاتش ادامه خواهد داد؛ عملیات ارتش در شهر المقدادیه استان دیاله نیز ادامه دارد استانی که در مقایسه با دیگر استان های ناآرام وضعیت امنیتی بهتری دارد.
وسام درباره رأی اعتماد مجلس نمایندگان عراق به وزرای پیشنهادی دفاع و کشور گفت : مردم عراق امیدوارند که انتخاب وزرای دفاع و کشور به بهبود وضعیت امنیتی کشورشان کمک کند .

0% ...

آخرین اخبار

رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات است