دختری که با پدر داماد ازدواج کرد!

سه شنبه 29 مهر 1393
18:30
دختری که با پدر داماد ازدواج کرد! در رویدادی عجیب، یک دختر یمنی 18 ساله پیشنهاد ازدواج یک جوان را رد کرد تا با پدر او ازدواج کند!

این جوان بیست ساله یمنی در تشریح این اتفاق گفت: پدر چهل ساله ام به من پیشنهاد کرده بود با دختری که او را نمی شناختم، ازدواج کنم. پس از موافقت من، هفته گذشته با پدر و مادر و عمه ام به خواستگاری رفتیم و حتی قرار شد یک میلیون ریال یمنی معادل 5 هزار دلار مهریه او باشد، اما آن دختر در آخرین لحظه از ازدواج با من خودداری کرد و خواستار ازدواج با پدرم شد و به صراحت این موضوع را به پدرم اعلام کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی "عدن لایو"، وی افزود: پدرم نیز مدعی شد که با این ازدواج موافق است و در منزل خانواده دختر ماند تا میزان صحت این پیشنهاد را بیازماید؛ آن دختر هم جدی بودن خود را ثابت کرد و پس از گذشت چند روز با هم ازدواج کردند!

0% ...

آخرین اخبار

گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد


هزاران اسرائیلی در تل‌آویو علیه نتانیاهو تظاهرات کردند