اذعان بن طلال به سهم سعودیها در شکل گیری داعش

چهارشنبه 30 مهر 1393
11:19
اذعان بن طلال به سهم سعودیها در شکل گیری داعش ولید بن طلال شاهزاده مشهور سعودی به دست داشتن رژیم آل سعود و شماری از شیخ نشین های عرب حوزه خلیج فارس در شکل گیری و تشکیل گروه تروریستی داعش اذعان کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ولید بن طلال اذعان کرد که رژیم کشورش به همراه شماری از شیخ نشین های دیگر عرب حوزه خلیج فارس از طریق حمایت و پشتیبانی مالی از همه گروههای تروریستی در سوریه از آغاز بحران در این کشور، در شکل گیری و تشکیل گروه داعش دست داشته اند.

وی در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "سی ان ان" آمریکا گفت: عربستان و برخی کشورهای عرب دیگر خلیج فارس از همه گروههایی که برای سرنگون کردن دولت سوریه تلاش کردند، حمایت نمودند و داعش در نتیجه آن شکل گرفت.

بن طلال تاکید کرد که بی شک برخی از تندروها در نظام آل سعود از عناصر تندرو در سوریه حمایت مالی کردند.

وی درعین حال از آنچه آن را "اقدامات قاطع ریاض در متوقف کردن این روند "خواند، سخن گفت.

0% ...

آخرین اخبار

یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت