استفاده داعش از زنان و کودکان به عنوان سپر انسانی در الانبار

جمعه 2 آبان 1393
13:43
استفاده داعش از زنان و کودکان به عنوان سپر انسانی در الانبار العالم ـ رییس فراکسیون حزب الدعوه عراق از اقدام گروه تروریستی داعش برای استفاده از زنان و کودکان به عنوان سپرانسانی به منظور سیطره بر منطقه حدیثه در غرب الانبار خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "السومریه نیوز"، علی البدیری رییس فراکسیون حزب الدعوه عراق تاکید کرد: عناصر تروریستی گروهک داعش با قرار دادن زنان و کودکان به عنوان سپر انسانی، تلاش می کنند تا منطقه حدیثه را به کنترل درآورند.

وی افزود: نیروهای ارتش و جنگنده ها نیز به سبب وجود زنان و کودکان نمی توانند این تروریست ها را هدف قرار دهند.

البدیری گفت: باندهای تروریستی داعش از شیوه جدیدی برای انتقال سلاح و تجهیزات از محلی به محل دیگری استفاده می کنند؛ آنها برای این کار زنان و کودکان را بکار می گیرند زیرا می دانند که نیروهای مسلح عراق زنان و کودکان و شهروندان بیگناه را هدف قرار نمی دهند. 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟