واکنش مسکو به کمک تسلیحاتی آمریکا به داعش

جمعه 2 آبان 1393
14:15
واکنش مسکو به کمک تسلیحاتی آمریکا به داعش سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: دلیل اینکه کمک های تسلیحاتی به جای رسیدن به کردهای سوریه در شهر عین العرب در دست داعش قرار گرفت، مخالف واشنگتن برای همکاری با دمشق در جنگ علیه تروریسم است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، الکساندر لوکاشویچ در یک نشست مطبوعاتی در مسکو گفت: هیچ گونه هماهنگی میان ائتلاف ضد داعش و دمشق وجود ندارد، زیرا واشنگتن اصرار دارد که دولت بشار اسد را به عنوان شریکی در مبارزه با تروریسم به رسمیت نشناسد؛ در نتیجه تسلیحاتی که هواپیماهای آمریکایی برای مبارزان کرد در شهر عین العرب پرتاب کردند، به دست داعش افتاد.

این دیپلمات روس با تاکید بر اینکه بمباران هوایی مواضع داعش توسط هواپیماهای ائتلاف به رهبری آمریکا تاثیر خاصی نداشته است، افزود: اخیرا شاهد افزایش حملات هواپیماهای سوری علیه مواضع تروریست ها هستیم؛ به گونه ای که در روز اقدام به بیش از 150 حمله می کنند؛ این در حالی است که حملات ائتلاف با تمام امکانات گسترده اش به 10 تا 15 حمله در روز محدود می شود و گاهی اوقات این عدد به 5 تا 7 مورد در روز نیز کاهش می یابد. 
 

0% ...

آخرین اخبار

اجتماع بزرگ پیروان امام مجاهد شهید در «لاهور»؛ نمایش وحدت پاکستان در حمایت از ایران


مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای از تشدید حملات علیه ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد


تظاهرات علیه کابینه نتانیاهو در سرزمین های اشغالی


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و مقابله موشکی و پهپادی مقاومت + فیلم


قاضی آمریکایی دولت را به بازگرداندن آثار برده‌داری در اماکن تاریخی ملزم کرد


ابراز نگرانی گروسی درباره تشدید فعالیت‌های نظامی در اطراف نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


مدیر اطلاع‌رسانی الحشدالشعبی: بسیج مردمی منبع قدرت عراقی‌هاست


رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای توقف عملیات زمینی در لبنان آماده می شود


تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد