عناصر پیشمرگه کرد عازم عین العرب می شوند

جمعه 2 آبان 1393
18:03
عناصر پیشمرگه کرد عازم عین العرب می شوند یک مسئول ارشد کرد در منطقه کردستان عراق اعلام کرد که 200 نفر از نیروهای پیشمرگه کرد در طول هفته آینده عازم شهر عین العرب در شمال سوریه برای دفاع از این شهر در برابر حملات گروه تروریستی داعش خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پارلمان محلی منطقه کردستان عراق روز چهارشنبه با درخواست مسعود بارزانی رئیس این منطقه برای عزامی عناصر پیشمرگه به عین العرب موافق کرده بود. نیروهای کرد در شهر عین العرب سوریه درمرز با ترکیه از مدتها پیش با گروه داعش در نبرد هستند که تلاش می کند این شهر را تصرف کند.

هلکورد حکمت وزیر امور نیروهای پیشمرگه کرد در دولت محلی منطقه کردستان عراق درباره زمان اعزام نیروهای پیشمرگه گفت: روز آن را نمی توانم مشخص کنم اما به طور قطع هفته آینده خواهد بود.

وی افزود: این نیروها برای پشتیبانی هستند و از 200 نفر تجاوز نمی کنند و از ساکنان منطقه کردستان عراق می باشند.

حکمت گفت: این نیروها مجهز به تیربار، خمپاره انداز و موشک انداز خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا


ناوشکن‌های آمریکا با شلیک اخطار ارتش، دریای عمان را به سمت اقیانوس هند ترک کردند


ادامه حملات بی امان مقاومت اسلامی لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست در جنوب این کشور


حزب‌الله: اتهام زنی دشمنان مبنی برهدف گیری نیروهای یونیفل در دبین توسط نیروهای مقاومت،  دروغی بی‌اساس و آشکار است


موافقت رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات بیش از دو هزار محکوم قضایی


دیدار مومنی با همتای تاجیکستانی


روسیه: پرهیز از نظامی‌گری لازمه گفت‌وگو بین تهران و واشنگتن است


عراقچی: جهان از توانایی ایران در پاسخ فوری شگفت‌زده شده است


مومنی: تجارت ایران و پاکستان باید به ده میلیارد دلار افزایش یابد