عناصر پیشمرگه کرد عازم عین العرب می شوند

جمعه 2 آبان 1393
18:03
عناصر پیشمرگه کرد عازم عین العرب می شوند یک مسئول ارشد کرد در منطقه کردستان عراق اعلام کرد که 200 نفر از نیروهای پیشمرگه کرد در طول هفته آینده عازم شهر عین العرب در شمال سوریه برای دفاع از این شهر در برابر حملات گروه تروریستی داعش خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، پارلمان محلی منطقه کردستان عراق روز چهارشنبه با درخواست مسعود بارزانی رئیس این منطقه برای عزامی عناصر پیشمرگه به عین العرب موافق کرده بود. نیروهای کرد در شهر عین العرب سوریه درمرز با ترکیه از مدتها پیش با گروه داعش در نبرد هستند که تلاش می کند این شهر را تصرف کند.

هلکورد حکمت وزیر امور نیروهای پیشمرگه کرد در دولت محلی منطقه کردستان عراق درباره زمان اعزام نیروهای پیشمرگه گفت: روز آن را نمی توانم مشخص کنم اما به طور قطع هفته آینده خواهد بود.

وی افزود: این نیروها برای پشتیبانی هستند و از 200 نفر تجاوز نمی کنند و از ساکنان منطقه کردستان عراق می باشند.

حکمت گفت: این نیروها مجهز به تیربار، خمپاره انداز و موشک انداز خواهند بود.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان