تلاش ناکام تروریست لبنانی برای ایجاد "امارت" داعش

دوشنبه 5 آبان 1393
17:39
تلاش ناکام تروریست لبنانی برای ایجاد العالم ـ تروریست لبنانی بازداشت شده اعتراف کرد که قصد داشته شماری از روستاهای شمال این کشور را به منظور برپایی امارت داعش، اشغال کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، احمد سلیم میقاتی تروریست مشهور لبنانی که پس از یورش نیروهای ارتش لبنان به آپارتمانش در شهر الضنیه اینک تحت بازداشت است، اعتراف کرده که با هدف ایجاد "امارت داعش"، قصد داشته شماری از روستاهای شمال لبنان از جمله عاصون، بخعون، سیر و بقاعصفرین را اشغال کند.

به نوشته سایت روزنامه "السفیر"، وی در اعترافات خود افزود: قرار بود این طرح تروریستی با انجام عملیاتی در طرابلس همراه باشد.

بنا به اطلاعات موجود، مرحله نخست از این طرح قرار بود شامل انجام عملیات امنیتی در طرابلس با هدف متصل کردن قلمون سوریه به ساحل لبنان بود، همچنین شادی المولوی و اسامه منصور که تحت تعقیب هستند، از این طرح اطلاع داشتند و قرار بود یک ماه دیگر عملی شود. 

0% ...

آخرین اخبار

تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس


طرح ایجاد راهگذر تجاری کراچی - چابهار


رایزنی تهران و بیشکک برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری مشترک


ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم