بازداشت یک مادر و کودک شیرخواره‌اش در بحرین

سه شنبه 6 آبان 1393
09:14
بازداشت یک مادر و کودک شیرخواره‌اش در بحرین نیروهای رژیم آل خلیفه زنی را به همراه کودک شیرخواره اش بازداشت کردند .

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این زن هنگام ملاقات با شوهرش در زندان  الحوض الجاف در منامه پایتخت بحرین بازداشت شد .
منابع خبری بحرینی اعلام کردند که زهره الشیخ قبلاً به جرم  تجمع غیرقانونی به یک سال حبس محکوم شده بود، که فقط 4 ماه از دوران محکومیت خود را گذراند، و عوامل رژیم آل خلیفه وی را برای گذراندن بقیه دوران محکومیتش بازداشت کردند.
زهره الشیخ طی دوره قبلی بازداشت، مورد شکنجه جسمی و روحی قرار گرفت و زندانبان ها به وی توهین می کردند .
همسر زهره الشیخ به نام حبیب المبارک اخیراً بازداشت شده است، و اتهامش آتش زدن ساختمان شهرداری منطقه جدحفص در شمال بحرین است .
فعالان سیاسی و حقوقی بازداشت زهره الشیخ را بیانگر افسارگسیختگی رژیم آل خلیفه در نقض حقوق و سرکوب مردم بحرین اعلام کردند و افزودند: عوامل رژیم قبلاً نیز زنی باردار را به نام زینب الخواجه بازداشت کرده بودند.
گروه های انقلابی بحرین از مراکز حقوقی این کشور خواسته اند که به تلاش های خود برای رسوا کردن جرایم و جنایات رژیم آل خلیفه ادامه بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حملات تلافی‌جویانه حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی


انصارالله یمن: معادله ضاحیه جنوبی بیروت با قدرت تثبیت شد


جهاد اسلامی: حملات موشکی ایران فرصتی برای حمایت از امنیت کشورهای منطقه است


نخست‌وزیر لبنان: اسرائیل در طول آتش‌بس ۳۵۰۰ بار کشورمان را بمباران کرده است


شهباز شریف: هدف نهایی صلح نزدیک است/همه طرف‌ها خویشتن داری کنند


هشدار ایران به شورای حکام: رویکرد تقابلی چشم‌انداز دیپلماسی را تضعیف می‌کند


قدردانی حماس از پاسخ ایران و یمن به جنایات رژیم صهیونیستی


ادعای رسانه صهیونیستی: اسرائیل به درخواست ترامپ، حملات علیه ایران را متوقف کرد


سرلشکر حاتمی: در صورت تکرار شرارت‌های دشمن، اقدامات ما شدیدتر خواهد شد


حق دفاع مشروع ایران در قبال استفاده رژیم صهیونیستی و آمریکا از پایگاه نظامی در امارات